Icerige atla
Extraloob

Gün benim günüm ! ( Öneri lazım ^^ )

· 22 Yanıt · 2.5K görüntüleme
C
C4sinoRoyaL OP ⭐ 15y
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar bugün sevgilimden ayrıldım fakat sorun yok ev bu gün boş biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.

Elimde bulunan malzemeler ;

2 Paket parlament
4 paker cispi
6 lı pınar kido muzlu süt 🎅
1 dene mentos
Pattes kızartması
2 tane pc

Bugün çok eğlenmek istiyorum sizden öneri bekliyorum ne yapablrm mesela başlangıcı bir komedi filmi ile başlatmak istiyorum biraz kafa dağıtmak şart ^^ sonra neler yapablrm sınır tanımadan öneri yapabilirsiniz ( o kadarda aabartmayın 😊 ) sizi kendime yakın gördüğüm için böle bir topic açıyorum.

ps: Film önerileri ni bekliyorum.

ps2: Diğer eğlence önerilerinide bekliyorum.
22 Yanıt
C
CosmicGate ⭐ 16y
Patates kızartmalarını muzlu süte bandırıp yiyebilirsin Üstünede Scary Movie 1-2-3-4 herhangi bir serisini izleyip sınırsızca gülebilirsin makara: makara: makara:
H
hanry006 ⭐ 16y
"Çakallarla Dans" Yerli Türk Komedi İzlemediysen Önerimdir.

Cok Fazla Şey Yapamazsın Elinde İçki Yok 😜

Varsa Muhabeti Sağlam 2-3 Arkadaşın Çağırın Okey ile Başlayan Sohbet bizim okul zamanlarında olduğu gibi gece 2-3 de halay cekerken son buluyor 😆

Önemli Not : Yukarıda Yazdıgım Alt Katında "Hakim , Savcı vb Devlet Memuru " Oturuyorsa Uygulama Otur Ye Cips ini Sessiz Sessiz Filmini İzle. 72 Lira Kişi Başı Cezası Var Şikayet Halinde sin: 😳
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Patates kızartmalarını muzlu süte bandırıp yiyebilirsin Üstünede Scary Movie 1-2-3-4 herhangi bir serisini izleyip sınırsızca gülebilirsin makara: makara: makara:

Yeahh. Scary Movie kesinlikle izlemelisin. 🤘 🤘
Special thx to Flexi
C
C4sinoRoyaL OP ⭐ 15y
Arkadaşlar herkesin dediklerini dikkate aldm dün gece saat 3'te Kaybedenler klubü nü izledm harika idi
Çakallarla dans ''Hastasıyız dede'' ilk çktıgı zaman izlemiştim 😄
Bay evet Jim carrey <3 kaçırırmıyım harika idi

ps: 35 CL rakı var eklemeyi unutuum fakat biz ona 25 CL diyelm sabahleyin ayık kalmak için 2 duble içmiştim^^

ps2: Cosmic güldürdün reyiz makara:
P
piemde ⭐ 15y
Patetes Kızartmasını al abi scary movie 1-2-3-4 hepsini izle zaten o ara okan başlar, o arada sütünü iç 1-2 saat sonra da çek kafayı yat
C
C4sinoRoyaL OP ⭐ 15y
bu arada

@hanry
bro rahat ol devlet memuru kimse yok apartmanda hepsi emekli sağır insanlar makara:
C
C4sinoRoyaL OP ⭐ 15y
Patetes Kızartmasını al abi scary movie 1-2-3-4 hepsini izle zaten o ara okan başlar, o arada sütünü iç 1-2 saat sonra da çek kafayı yat

tam bunu ekliyecektim fakat scarry serisini izledm Okan bayülgene fotoğraf yolladım çkarsa eğer sizi bilgilendireceğim =D
C
CosmicGate ⭐ 16y

tam bunu ekliyecektim fakat scarry serisini izledm Okan bayülgene fotoğraf yolladım çkarsa eğer sizi bilgilendireceğim =D

haha 😄 bekliyoruz

Kaybedenler kulübünü çok merak ettim hemen izliyorum
C
C4sinoRoyaL OP ⭐ 15y

haha 😄 bekliyoruz

Kaybedenler kulübünü çok merak ettim hemen izliyorum

Süper üstad bu zamana kadar böyle bir filmi izlemediğim için pişmanım radyo sahneleri gerçekten muhteşem ayrıca izlemediysen muhteşem 2 film daha önereyim; Abimm (Süper bir komedi/dram sonu ağlattı yanlız dikkat 😜 ) ve (Süper ot Harika bir komedidir)
The47
The47 ⭐ 18y
doritos peynirli + tuborg extra. içki yoksa toplanın 4lü okey,batak atın film olarakda due date yada bay evet öneririm iyi eğlenceler bro ^^
R
RecLast ⭐ 18y
"Çakallarla Dans" Yerli Türk Komedi İzlemediysen Önerimdir.

Cok Fazla Şey Yapamazsın Elinde İçki Yok 😜

Varsa Muhabeti Sağlam 2-3 Arkadaşın Çağırın Okey ile Başlayan Sohbet bizim okul zamanlarında olduğu gibi gece 2-3 de halay cekerken son buluyor 😆

Önemli Not : Yukarıda Yazdıgım Alt Katında "Hakim , Savcı vb Devlet Memuru " Oturuyorsa Uygulama Otur Ye Cips ini Sessiz Sessiz Filmini İzle. 72 Lira Kişi Başı Cezası Var Şikayet Halinde sin: 😳

Aynen knka 😄 Eğer ses çıkarma derdin yoksa okeye 5. ci bul biz gibi 😄
C
C4sinoRoyaL OP ⭐ 15y
doritos peynirli + tuborg extra. içki yoksa toplanın 4lü okey,batak atın film olarakda due date yada bay evet öneririm iyi eğlenceler bro ^^

daha yeni izledm ya hangover den sonra bu adamın oynadığı tüm filmleri izlemeye başladım babasının külünü neskafe olarak içtikleri sahne 🍿
H
hanry006 ⭐ 16y

daha yeni izledm ya hangover den sonra bu adamın oynadığı tüm filmleri izlemeye başladım babasının külünü neskafe olarak içtikleri sahne 🍿

Sana İğrenç şakalardan Oluşan Bir Film Önerirdim Ama Miğden Cidden Kaldırmaz. Heleki Muzlu Süt 😜 + Cips lerden sonra anında olduğun yere çıkartırsın garantili [horny21
C
C4sinoRoyaL OP ⭐ 15y

Sana İğrenç şakalardan Oluşan Bir Film Önerirdim Ama Miğden Cidden Kaldırmaz. Heleki Muzlu Süt 😜 + Cips lerden sonra anında olduğun yere çıkartırsın garantili [horny21

kusmaya hazırım bekliyorum bro 😁 🍺
H
hanry006 ⭐ 16y
Hatırlamaya Çalışıyorum disapprove
R
😄
C
CosmicGate ⭐ 16y
Vay be ''Kaybedenler Kulübü'' Süperdi. Film hiç bitmesin diyesin geliyor.
C
C4sinoRoyaL OP ⭐ 15y

Dimi yav cok harika bir film

ps: sayın dinleyici sizinle yatmışmıydk? 😁
C
CosmicGate ⭐ 16y

Dimi yav cok harika bir film

ps: sayın dinleyici sizinle yatmışmıydk? 😁

ahah 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: