18 Haziran 1982 bu gün benim doğum günüm 26 yaşıma girdim...içimi bir hüzün kapladı sanırım yaşlanıyorum....
Sizlerle paylaşmak istedim....
Bu Gün Benim Doğum Günüm....
· 38 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
38 Yanıt
18 Haziran 1982 bu gün benim doğum günüm 26 yaşıma girdim...içimi bir hüzün kapladı sanırım yaşlanıyorum....
Sizlerle paylaşmak istedim....
doğum günün kutlu olsun hacım. Daha 26 yaşındasın yaşlanmak falan deme 😄
T
TitusPullo
⭐ 19y
@BOSPHORUS
Doğum günün kutlu olsun öncelikle. Daha çok gençsin yaf. Hayat yeni başlıyor senin için bu yaşlarda. Olgun bir insan olmaya başlıyorsun işte 30a bastığin gün artık hayat senin için bambaşka bir hale dönücek. Daha farklı bakıcaksın dünyaya. 30 a kadar daha yolun var bence^^ Tadını çıkar hayatın. Bilmiyorum evlendirmisin , çoluk çocoğa karışırmısın. Eğer böyle düşüncelerin varsa hayatın tadını çıkarmaya bak derim.
ps: arada seni cs serverlarımızda görüyorum. bi saygısızlık eden olursa. hemen bana ulaş pm yoluyla. rahatsızlık verenin canına okurum vallahi. şikayetler arttı zaten iyice. format atıyorum exlteam'e ^^
Doğum günün kutlu olsun öncelikle. Daha çok gençsin yaf. Hayat yeni başlıyor senin için bu yaşlarda. Olgun bir insan olmaya başlıyorsun işte 30a bastığin gün artık hayat senin için bambaşka bir hale dönücek. Daha farklı bakıcaksın dünyaya. 30 a kadar daha yolun var bence^^ Tadını çıkar hayatın. Bilmiyorum evlendirmisin , çoluk çocoğa karışırmısın. Eğer böyle düşüncelerin varsa hayatın tadını çıkarmaya bak derim.
ps: arada seni cs serverlarımızda görüyorum. bi saygısızlık eden olursa. hemen bana ulaş pm yoluyla. rahatsızlık verenin canına okurum vallahi. şikayetler arttı zaten iyice. format atıyorum exlteam'e ^^
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
Nice Yıllara İşallah..yaşlandım diye üzülme daha Hayatının Baharındasın, Cok Canlar yakarsın.. 🍺
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
nice senelere el ele.... 🍿 😁
Çalışınca Oluyor....
Çalışınca Oluyor....
Doğum günün ktlu olsun ilker abi (: ciddi yaşlanmışsın sen yaw 😁
T
Tony Montana
⭐ 18y
Doğum Günün Kutlu Olsun Abi
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
Yolu yarılamışsın abi 😄 .Şaka şaka daha gençsin 😊
İyiki doğdun nice mutlu senelere
İyiki doğdun nice mutlu senelere
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Doğum günün kutlu olsun İlker abim..
İyiki aramızdasın 😘 😘
İyiki aramızdasın 😘 😘
Doğum Günün Kutlu Olsun
iyi ki doğdun İlker.nice senelere... 🍺
Doğum Günün Kutlu Olsun Abi
tşk ederim hep birlikte inşallah
B
BrendiBelle
⭐ 18y
Doğum günün kutlu olsun ilker abi 😘
Yeni yaşının tüm güzellikleri beraberinde getirmesi dileğiyle.. İyi ki doğduun. 😘
nice mutlu yıllara ilker Allah hayırlı bir ömür nasip eder inşallah
Bu mesajı Gördüğüme gerçekten çok sevindim...tşk ediyorum 😘
nice mutlu yıllara ilker Allah hayırlı bir ömür nasip eder inşallah
J
Jason Walker
⭐ 19y
Nice mutlu yıllara 😊 🍺
oy oyy kardeşimin doğum günü öyle mi, Nice Mutlu Musss Mutluu Yıllara canımcım 🍺 🤤 🎅 😘
bizim milli pastamızdan yaptırıyorum hemen hacım 😈 😁

normalde jesus koyardı ama geç kalınmadan ben siparişi geçeyim dedim.

okancım tşk ettim...pastamı 4 gözle bekliyorum...
tşk...
tşk...
oy oyy kardeşimin doğum günü öyle mi, Nice Mutlu Musss Mutluu Yıllara canımcım 🍺 🤤 🎅 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap