Ewt arkadaşlar bu çinlilerin yaptıgı iş insan işi değil o masum uygur türklerini vurmakla öldürmekle ellerine ne geçiyor bizde bunu tüm grant nameelrimize yazarak çini sevmediğimizi gösterelim 😘 🍺 👍
Grant Nameye Fck China yazma Kampanyası !
· 43 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
43 Yanıt
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Sen grand name'ne Fck_China yazınca Çin halkı/Hükümeti ne kaybedicek?
Kazancınız ne olacak peki ? Yani bunu yazınca Çine bir zarar gelecek mi? Tüm dünya biliyor zaten katliamı. Privateler dışında çinliler olmadığına göre, privatelerdeki çinliler de ingilizce bilmediğine göre hiçbir kazancınız yok.
Kaybınız ise Türklerin zaten küfürbaz olarak bilinmesine yardım etmeniz.
Kaybınız ise Türklerin zaten küfürbaz olarak bilinmesine yardım etmeniz.
Kazancınız ne olacak peki ? Yani bunu yazınca Çine bir zarar gelecek mi? Tüm dünya biliyor zaten katliamı. Privateler dışında çinliler olmadığına göre, privatelerdeki çinliler de ingilizce bilmediğine göre hiçbir kazancınız yok.
Tmm öyle diyosanız öyledir ama şu çini yaptıgı hiç insan işi değil öyle değilmi üzülüyorum vallahi
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
İsrail gündemdeyken herkesin grand name Fck_Israel idi. İsrail bişey kaybetti mi? Hayır. 🍿
İsrail gündemdeyken herkesin grand name Fck_Israel idi. İsrail bişey kaybetti mi? Hayır. 🍿
İsrail'li oyuncular global dalaşına girdi sadece.
[F New]Solo Gitarist
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Oyun göktaşına dönmüştü. 😆
Oyun göktaşına dönmüştü. 😆
Tığkı göktaşı gibi global yağdı 😆 😈
[F New]Solo Gitarist
bu konuyu da kaybedecek miyiz (:
Bilmem ki 😳
[F New]Solo Gitarist
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Acaba? 😈 😆
J
JawBreaker
⭐ 18y
Uğur yaparsa olur,herşeyi o yapıyor zaten. 😆
Size global fırlatırım bu konu giderse 😆 Hem ben göktaşında durdum şahitlerim var.
Size global fırlatırım bu konu giderse 😆 Hem ben göktaşında durdum şahitlerim var.
Ohoo Göktaşında durunca nolucak ben havada durdum 😆
[F New]Solo Gitarist
Bilmem ki 😳
Komutanim ucu ucuna tutuyoruz topici dusebilir 😁
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Uğur yaparsa olur,herşeyi o yapıyor zaten. 😆
😎 😜 😆
Yok yok bizim göktaşı topicimiz bi tanedir o da avenger'in topici, satmayız orayı. ^^
Ohoo Göktaşında durunca nolucak ben havada durdum 😆
Alın bunu dışarı. :D
😁
Mengüç'cüm sen de sakinleş gel şöyle 😈
[F New]Solo Gitarist
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Mengüç'cüm sen de sakinleş gel şöyle 😈
😆 😆
Yahu topic cidden ana fikrine pamuk iplikleriyle bağlı. 😆
Elinize ne geçecek bunu yapınca?Ne kazanacaksınız?Veya Çin ne kaybedecek öyle diyeyim.. Boş işlerle uğraşmak yerine daha mantıklı şeylere yönelmek lazım.Bazılarıda gidiyor Çin konsolosluğunda pankart açıyor saldırıyor vs. ne kadar gereksiz ne kadar işe yaramayan şey varsa hepsini yapıyoruz..
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Elinize ne geçecek bunu yapınca?Ne kazanacaksınız?Veya Çin ne kaybedecek öyle diyeyim.. Boş işlerle uğraşmak yerine daha mantıklı şeylere yönelmek lazım.Bazılarıda gidiyor Çin konsolosluğunda pankart açıyor saldırıyor vs. ne kadar gereksiz ne kadar işe yaramayan şey varsa hepsini yapıyoruz..
Ben de bize diyorsun sandım. 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap