Biliyorum yeri burası değil ama çok bakılan bir yere açmak istedim. Lütfen taşımayın. Arkadaşlar Control + Alt + Delete yaptığımda bu hatayı alıyorum. gpedit.msc ile düzelttiğimde de bir kereden sonra tekrar bu hale dönüyor. Lütfen yardım edin..
- Resim Silinmiş.
Görev Yöneticisi Hatası
· 22 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Sisteminde virüs var.
Virüs taraması yapmanızı öneririm...
Geçmiş Olsun Virüs 😄
Bilgisayarıma yaklaşık 15 kere format attım. Formattan sonra düzeliyor fakat nedense her seferinde birkaç saat sonra tekrar oluyor. Yüklediğim bir şeyden kaynaklanıyor olabilir mi?
Bilgisayarıma yaklaşık 15 kere format attım. Formattan sonra düzeliyor fakat nedense her seferinde birkaç saat sonra tekrar oluyor. Yüklediğim bir şeyden kaynaklanıyor olabilir mi?
Yüklediğin şey virüslü olabilir mi?
İyide bir dolu şey yüklüyorum. Hangisi? =)
Antivirüs kurmuyormusun bilgisyarına????
Küçük bir virüstür o.
Küçük bir virüstür o.
Daha bugün tekrar format attım. Birazdan kuracağım. İnşallah düzelir. =(
Kurduklarını liste halinde buraya yaz.
Başka cd format atmayı dene
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Daha bugün tekrar format attım. Birazdan kuracağım. İnşallah düzelir. =(
Sonuç?
Yok yok yok. Olmuyor. Tekrar format attım. İçinde tüm programalrımın bulunduğu diski pcye taktım gene oldu. Buraya resmini koyucam.
Altta bulunanların hepsi Setup dosyaları. Lütfen yardım edin.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Incık cıncıkları yükleme şu saat simgesi olanları vs...
O setup değil. Onu yıllardır kullanırım, onunla alakası yok. 😘 Sağ ol genede. ^^
S
SatanicTurtle
⭐ 17y
Sisteminde virüs var.
Katılıyorum. NOD23 😎
Bilgisayarında büyük ihtimalle virus var. Eset Smart Security. 👍
Ps: Satanic sanırım yanlış yazmışsın. 😄
Ps: Satanic sanırım yanlış yazmışsın. 😄

1- Eger internetini ag uzerınden kullanıyorsan yanı baskasıyla ortaksa ordan bulasabılır.
2. Bazı virüsler internetten iniyor.Ve sen pc ye format atar atmaz bır vurıs programı ındır ve sonucunda pc dekı ınternet baglantısını kes ( modemı kapa ) Ve bu sekılde pc yi tarattir. Yani worm gibi kucuk bır vırus trojan ındırmene sebep olabılır.
Eger
1. secenek varsa yanı ortaksa modemı kapat oyle format at dıger pc dekı vıruslerın sana gecme olasılıgı yuksek (ag uzerınden)
1- Eger internetini ag uzerınden kullanıyorsan yanı baskasıyla ortaksa ordan bulasabılır.
2. Bazı virüsler internetten iniyor.Ve sen pc ye format atar atmaz bır vurıs programı ındır ve sonucunda pc dekı ınternet baglantısını kes ( modemı kapa ) Ve bu sekılde pc yi tarattir. Yani worm gibi kucuk bır vırus trojan ındırmene sebep olabılır.
Eger
1. secenek varsa yanı ortaksa modemı kapat oyle format at dıger pc dekı vıruslerın sana gecme olasılıgı yuksek (ag uzerınden)
Doğru yerdesin adamım aynı şey başıma geldi 3 kere formatladım sonrasında sorunun oto tuş programında olduğunu anladım bütün dosyalara sıçramış daha sonra direk formatladım geçti hiçbirini çekme cdye keyhelperde var virüs diğerlerine sıçramıştır söylemesi benden uygulaması senden 👍
İlk önce internetten Nod32 veya Kaspersky indir kur, CD yi tarat. CD yi temiz gösterdiği halde CDden sonra hala bu hata çıkıyorsa CD çöpe...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap