Icerige atla
Extraloob

Gördüğüm en iyi Egy staff +11

· 31 Yanıt · 2.9K görüntüleme
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y
ps: Alıntıdır.

- Resim Silinmiş.
31 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
müthiş
C
😱 😱
SubDue
SubDue ⭐ 17y
summer5: summer5:
V
Viski ⭐ 18y
Harika....
W
WinstonBox ⭐ 16y
Harika....
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
🙏 🙏 🙏
A
Addicted ⭐ 19y
80 80 80 summer5: 😱 😱
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y
80 80 80 summer5: 😱 8O

tabanca hedefi şaşarmı panpa bence şaşmaz 😄 hep 12den biggrint1 biggrint1
Barzo
Barzo ⭐ 19y
hümm... ağlamak istiyorum yaw 😢 summer4:
A
arveleson ⭐ 17y
müthiş
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tabanca müthiş makara:

üstadım yardımın lazım bütün socket stone'lar basılabiliyor mu bende 6 copper biriktiriyordum HP eklemek için ve bu eklenince hep kullanılıyor mu nasıl birşey anlatır mısın ?
E
EliteTurk ⭐ 18y
Mükemmel. 😱
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y
tabanca müthiş makara:

üstadım yardımın lazım bütün socket stone'lar basılabiliyor mu bende 6 copper biriktiriyordum HP eklemek için ve bu eklenince hep kullanılıyor mu nasıl birşey anlatır mısın ?

bende tam olarak bilmiyorum ama benim silahıma bende attack raiting özelliği ekledim 1level %20 hit ekliyor . 5dakika da bir basılıyor basıldığında etkisi 10saniye sürüyor. . bir daha basmak için 5dk beklemek gerekiyor. diğer socket stonelerde aynı zannediyorsam bununla ilgili kapsamlı bir araştırma yapıp arkadaşları bilgilendirmek gerek.
S
summer4: summer4: summer4: summer4: summer4: summer4: summer4: summer4: summer4: summer4: summer4:
D
duzceli81 ⭐ 17y
gzz
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y
gzz

hacı staff benim değil 😈 😈 nese:
D
duzceli81 ⭐ 17y
gzz

hacı staff benim değil 😈 😈 nese:

biliyom 😄 ™
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tabanca müthiş makara:

bende tam olarak bilmiyorum ama benim silahıma bende attack raiting özelliği ekledim 1level %20 hit ekliyor . 5dakika da bir basılıyor basıldığında etkisi 10saniye sürüyor. . bir daha basmak için 5dk beklemek gerekiyor. diğer socket stonelerde aynı zannediyorsam bununla ilgili kapsamlı bir araştırma yapıp arkadaşları bilgilendirmek gerek.

ooo skill gibi desene sbot basacak walla müthiş eğer sbot ekranında çıkıyorsa. özele gel hacım 🕵️
L
Loras ⭐ 16y
Her zamanki yorumum

Perfect 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: