pm daha muthis 😜
Gördüğüm en iyi Egy staff +11
· 31 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
tabanca müthiş makara:
üstadım yardımın lazım bütün socket stone'lar basılabiliyor mu bende 6 copper biriktiriyordum HP eklemek için ve bu eklenince hep kullanılıyor mu nasıl birşey anlatır mısın ?
bende tam olarak bilmiyorum ama benim silahıma bende attack raiting özelliği ekledim 1level %20 hit ekliyor . 5dakika da bir basılıyor basıldığında etkisi 10saniye sürüyor. . bir daha basmak için 5dk beklemek gerekiyor. diğer socket stonelerde aynı zannediyorsam bununla ilgili kapsamlı bir araştırma yapıp arkadaşları bilgilendirmek gerek.
ooo skill gibi desene sbot basacak walla müthiş eğer sbot ekranında çıkıyorsa. özele gel hacım 🕵️
evet hacım ben mbot kullanıyorum eklediğim socketlerin özelliğini botta basabiliyor oto ^^
Vay vay vay ne canlar yakar bu be! Helal.
D
dukeshark4
⭐ 16y
aah ah o bende olacaktı 😄 ne gzel olurdu be
+11 Olması harici bence normal statslar iyi bir silahta olması gereken % lerde 2 socket eklenmis super olmus ugrasırsa bu staff il 3 socket lv 3 yapar rahatlıkla
S
ShapeShifter
⭐ 18y
Güzel, ama exitus'un daha iyi:))
wow magic atak 600+ 🙏 🙏 🙏 🙏
Güzel, ama exitus'un daha iyi:))
80/61/80 düzceli'nin ki + +10 onunki.
tabanca müthiş makara:
üstadım yardımın lazım bütün socket stone'lar basılabiliyor mu bende 6 copper biriktiriyordum HP eklemek için ve bu eklenince hep kullanılıyor mu nasıl birşey anlatır mısın ?
okan'ım 6 cooper sana yakışmıyor 😜
onceligi hp degil attack rate ver derim %20 super bir oran ve almasıda zor degil 2. Hp basarsan daha ii olur ayrıca tavsiyem 1 hafta ici biraz senior - baron gorevi kas ve 1 2 job cave pt gir iyi coins biriktirirsin cok rahat 3 socket eklersin silaha inş. bana bow almak nasip olursa 45 iron 25 cooper beklemede ki çıkarsa parayıd akıtıp max larım xD
chari serverdan tanirim. kendisi ii +basar silahi okur resmen sana + kac olur gibi ;-)
summer5: summer5:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap