Icerige atla
Extraloob

||| Goldbot Rehberi |||

· 21 Yanıt · 16K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Peki Skiller Nasıl Olmalıdır?

Wizard

Wizard-Bard charlar için;

Wizard Skilleri;
Earth Shock, Lightning Shock, Fire Bolt, Fire Blow, Snow Wind

Bard Skilleri:
Moving March, Noise

Warlock

Warlock-Bard charlar için;

Warlock Skilleri;

Attack: Daze, Decayed, Blaze, Medical Raze, Combat Raze, Vampire Touch
Buff: Shadow Armor

Bard Skilleri;
Moving March, Noise

Cleric

Cleric Skilleri;
Buff: Recovery Division, Group Healing, Bless Spell, Holy Word, Healing Cycle, Group Reverse

Bard 1

Bard 1

Buff: Noise, Moving March, Mana Cycle, Guard Tambor

Bard 2

Bard 2

Buff:Noise, Moving March, Mana Cycle, Dancing of Magic, Hit March

Charlar için ne kadar SP lazım?

Wizard-Bard
17,253

Warlock-Bard
13,413

Cleric
6,773

Bard 1
6,008

Bard 2
6,235

*Special thx to EmmaW. and Melik 😘

Saygılarımızla,

21 Yanıt
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Eline sağlık.
M
Hocam harika olmuş... 😱 🙏 ❤️
F
FoundeR ⭐ 18y
Harika olmuş ellerine sağlık.
E
EmmaW ⭐ 19y
yardımlaşarak yaptık umarım yararlı bir rehber olmuştur
Q
Quattro ⭐ 19y
Hemen yapıyorum bu yapılandırmalardan 😜
E
EmmaW ⭐ 19y
isro oynasam 1dakika durmazdım hemen gold botları salardım fakat ecsro vipde oynadığım için malesef 😆
A
Absence ⭐ 19y
Emegi gecen herkesin ellerine saglik cok guzel olmus
T
Rehber tek kelimeyle mükemmel olmuş
V
Von Dutch ⭐ 17y
Mutiş
C
kardeş böyle yapıyorsunda birilerine iyilik yapacağım diye başkalarına kötülük yapıyorsun her serwerdan 10 kişi bunu yapsa en az serwerlar gene dolacak konunun kaldırılmasını istiyorum
Q
Quattro ⭐ 19y
kardeş böyle yapıyorsunda birilerine iyilik yapacağım diye başkalarına kötülük yapıyorsun her serwerdan 10 kişi bunu yapsa en az serwerlar gene dolacak konunun kaldırılmasını istiyorum

Bu konuda haklısın gelecek tepkileride düşünmedik değil ama bu oyun silk almadan oynanmaz yanı en azından asil charınıza kesinlikle pre basmanız lazım item için hızlı kasmak için bu artık şart haline geldi bu yuzden presi olan kişilerde taraficle uğraşmayacağına göre sorun kalmıyor. 🕵️
M
Milano ⭐ 18y

Bu konuda haklısın gelecek tepkileride düşünmedik değil ama bu oyun silk almadan oynanmaz yanı en azından asil charınıza kesinlikle pre basmanız lazım item için hızlı kasmak için bu artık şart haline geldi bu yuzden presi olan kişilerde taraficle uğraşmayacağına göre sorun kalmıyor. 🕵️

C
Birkaç ay içerisinde buna benzer bir yöntem deneyeceğim. 8 adet 60lv charı aynı pt ile Ishade'lere bırakıcam. Partide 3 bard ve 5 wizard olacak. Bard charlar yol kenarında bir yerlerde bekleyecekler, kendilerine mana cycle basacaklar sadece. Diğer 5 Wizard ise Bard charlara yakın bir noktayı baz alıp canavar kesmeye başlayacaklar. Bardlar 3 tane olduğu için tüm tambourları, magic damage arttıran ve mp kullanımını azaltan bard bufflarını da açabilecekler. Wizardlar life açacak, ellerinde 60+3 staff olacak. 64lv wiz ile 3 saatte 2,5m kaldırdım geçen gün ishadelerden. Eğer 3 Bard 5 Wizz aynı partide olurlarsa bir haftada 100m civarı kaldırabilirim diye düşünüyorum.

Güzel rehber olmuş, ellerinize sağlık.
E
EmmaW ⭐ 19y
Birkaç ay içerisinde buna benzer bir yöntem deneyeceğim. 8 adet 60lv charı aynı pt ile Ishade'lere bırakıcam. Partide 3 bard ve 5 wizard olacak. Bard charlar yol kenarında bir yerlerde bekleyecekler, kendilerine mana cycle basacaklar sadece. Diğer 5 Wizard ise Bard charlara yakın bir noktayı baz alıp canavar kesmeye başlayacaklar. Bardlar 3 tane olduğu için tüm tambourları, magic damage arttıran ve mp kullanımını azaltan bard bufflarını da açabilecekler. Wizardlar life açacak, ellerinde 60+3 staff olacak. 64lv wiz ile 3 saatte 2,5m kaldırdım geçen gün ishadelerden. Eğer 3 Bard 5 Wizz aynı partide olurlarsa bir haftada 100m civarı kaldırabilirim diye düşünüyorum.

Güzel rehber olmuş, ellerinize sağlık.

bence 3 bard fazla en azından 1tane cleric şart partye unutma bunlar wizard kaç level altlarına yatabiliyorlar ^^
F
Frequency ⭐ 18y
Faydalı bir rehber.Teşekkürler.
M
Milano ⭐ 18y
👍
A
Addicted ⭐ 19y
eline sağlık
Z
Zeratul ⭐ 18y
gold botlarla haftada 100m ugraşıcağına 12 TL biriktir haftada 100m gold al uğraşma 😜
S
Banada tam bu lazımdı teşekürler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: