Icerige atla
Extraloob

Gold Botların Sonu

· 41 Yanıt · 3.1K görüntüleme
T
Truth OP ⭐ 18y
❤️ Joymax Clientless ve Çift Char Açmayı Engelledi. !

Joymax yeni açılış sistemi ve oyuna getirdiği yeni sistemlerle clientless sistemini kaldırmış bulunmakta.Artık Goldbotlar bitti.
41 Yanıt
M
Milano ⭐ 18y
wow.
A
Arcadia ⭐ 17y
sonundaaaa
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
wow.
Advance
Advance ⭐ 18y
Omg joymax'ın bunu yaptığını da gördük daha da bişey istemem 😁
B
BaSoryong ⭐ 18y
Hepımıze hayırlı olsun 😊
T
Truth OP ⭐ 18y
Galiba Double client açılıyor ama clientlesslar bitti kurtulduk.
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y
Srobot İle Açılabiliyor....
F
FruitFly ⭐ 18y
Look Rev6
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Eğer Silkroad boşsa döneceğim sro ya. ..
S
sezercik41 ⭐ 17y
Srobotun yeni sürümü gelmedi ki nereye acılıyor ?
Advance
Advance ⭐ 18y
Look Rev6

Gözlerim yaşardı 😢
F
FruitFly ⭐ 18y
Ben de şaşırdım sevineyim mi üzüleyim mi ? 😜
R
Rhea ⭐ 19y
Üzülsek daha iyi bence.
J
JbS ⭐ 17y
ne yani 2 char acamıcakmıyız
T
Truth OP ⭐ 18y
Açamıyoruz 2 char...
R
Rhea ⭐ 19y
ne yani 2 char acamıcakmıyız

hayır.
S
Serj ⭐ 18y
Joymax kendi kuyusunu kendi kazdı.. Sizide anlamıyorum niye seviniyorsunuz ? 100 Lv Charınız olsa yerden çıkan paralarla set değil pot dahi zor düzersiniz ama siz seviniyorsunuz bu duruma. Goldbotlar olmasa sizde olmassınız şimdi böyle seviniyorsunuz ilerki zamanlarda isyan edeceksiniz.
Advance
Advance ⭐ 18y
Joymax kendi kuyusunu kendi kazdı.. Sizide anlamıyorum niye seviniyorsunuz ? 100 Lv Charınız olsa yerden çıkan paralarla set değil pot dahi zor düzersiniz ama siz seviniyorsunuz bu duruma. Goldbotlar olmasa sizde olmassınız şimdi böyle seviniyorsunuz ilerki zamanlarda isyan edeceksiniz.

bekleyip görelim 😉
S
sromantr ⭐ 17y
benim 3 car var 3 unude kasıom ve bu halde 3 u de kasılmaz joymax para kazanamaz kaybeder
sayı nekadar duser se okadar da zarara girer her kısı en az 2 car kassa 2 cara pire bassa silk alsa yane bu halde 1 e dusurdumu de alınan sılk sayısı yarıya duser para kaybeder artı cogu kısı de bırakır bu haldeken bende bırakmayı dusunuom

bu 3 cardan biri kardesimin carı onun car da kasılamadıgı takdır de bi halt olmaz sonucda bırakmayı dusunuoyoz artık

artı zate oyunu dolduramadan da para kazanamaz
oyuna rahat girildikden sonra silk almanın pire almanın bi alemi kalmıo cok kaybı olacak cok gecmeden de buna farklı bi cozum getirecekler demedi demein

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: