Icerige atla
Extraloob

[GM]Tarky ve TrowZeeN Yemek Yerken :P

· 30 Yanıt · 4.0K görüntüleme
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
Mustafa Kardeşimin bizzat Gizli cekim yaptıgı bir andır 😜

GNGWC sonrası Joymax ekibi ve yarışmacılar toplanıp hep beraber yemek yemege gitmiştik. içeri girdigimde Tarky masasında yanlız başına oturuodu. baktım orda dışlanmış biri gibi duruodu . acıdım gitti 🤤 m yanına oturdum. koyu muhabbet derken , kamera ile ugraşıomus gibi yapıp yemek yiyişini video ya cekmiştim

http://www.dosya.tc/tarky.avi.html
30 Yanıt
H
iniyor bakalım 😄 merak ettım tarky i xD
A
Agilla ⭐ 18y
youtubeye atsak süper olurdu
L
Leet1 ⭐ 19y
Oha ya adam kaşığı bırakıyor tabağı azına dayıyor..sanki yıllardır bişey yememiş 😁
H
youtubeye atsak süper olurdu

insin ben postalarım youtube xD
B
Black Rain ⭐ 19y
Oha ya adam kaşığı bırakıyor tabağı azına dayıyor..sanki yıllardır bişey yememiş 😁

Lol 😄
H
bende merak ettim bakalım nasıl yemek yiyor bizim Tarky acaba youtubeye atsak yasal işlem başlatırmı gizli çekti diye xD
H
la yası kac bunu gm olmus 😜 cocuk gıbı bu 😄
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
youtube ye atmayın arkadaşlar. bi yolla ellerine geçerse ayıp olur. size güvenerek linki verdim. aman ha lütfen
N

Günlerce kalkmazsa sro'nun başından olacağı da bu 😜
L
Leet1 ⭐ 19y

Günlerce kalkmazsa sro'nun başından olacağı da bu :P

Yok ya en fazla otursun o 8 saat..ben ondan daha fazla sro başındayım 😄
A
Agilla ⭐ 18y
Niye Bu Videoyu Youtube ye atmıyalım ayrıca neden ayıp olsunki kimliginin belli olmasındanmı korkuyor neyden korkuyor 😊
H
gizli çekim oldugu için diyor
H
Niye Bu Videoyu Youtube ye atmıyalım ayrıca neden ayıp olsunki kimliginin belli olmasındanmı korkuyor neyden korkuyor :)

aynen öyle. o masada sadece ben ve tarky vardı. ve baya muhabbet ettik, kaynaştık dost olduk. hala mailleşiyorum. sizden rica ediyorum bu video aramızda kalsın. yoksa ben mahcup olurum.

evt dogru arkadasımızı mahcup etmeyelim aramizda kalsin
S
çok fena yiyo 🤤
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
hemde ne fena 😄
N
İnsanınİştahı açıLıo o yerKeN 😄 Teşekkürler video için 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Aç 😄
L
harbiden aç gibi yiyo bir an boğulacak sandım 😄
K
Kai ⭐ 18y

Günlerce kalkmazsa sro'nun başından olacağı da bu :P

Yok ya en fazla otursun o 8 saat..ben ondan daha fazla sro başındayım 😄

😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: