Icerige atla
Extraloob

[GM]Tarky ve DC xD

· 13 Yanıt · 2.3K görüntüleme
I
IsaurA OP ⭐ 18y
arkadaşlar Sbot Kullanıcısıyım Normalde sabah 6-7 gibi Dc yiyordu charlarım. 4de işten geldim Sırf Test etmek için uyumadım saat 7 ve [GM]Tarky Mesaj attı benim Botların Alayı Dc xD Bu Konu İle bir ilgisi varmıdır?
13 Yanıt
L
lollolxdxp ⭐ 18y
sanamı mesaj attı yoksa notice mi ?
R
rephles ⭐ 18y
olmaz ki eger benim botlar dc dediyse dusupte tekrar giren adamlar ne olacakk hiç mi olmaz o saatte uyumayan..
X
Xanthos ⭐ 19y
Her Salı günü ,sabah saat 6:00 civarında oyunun 3-5 saatlik rutin kontrolü yapılır. Datalar saklanır, yasaklanması gerekenler yasaklanır, düzeltilmesi gerekenler düzeltilir.

Her Salı,sabah 05:30 'dan itibaren [GM]xxxxx'lerden birisi notice yazar,kişiye özel pm atmaz.
I
IsaurA OP ⭐ 18y
Her Salı günü ,sabah saat 6:00 civarında oyunun 3-5 saatlik rutin kontrolü yapılır. Datalar saklanır, yasaklanması gerekenler yasaklanır, düzeltilmesi gerekenler düzeltilir.

Her Salı,sabah 05:30 'dan itibaren [GM]xxxxx'lerden birisi notice yazar,kişiye özel pm atmaz.

Gm ler Kişiye Özel Pm asla atmaz. Noticeyi Herkez Görür hatta konuşmaya başlayınca dediğimide belirtir.

Arkadaşlarım Mesajımda Bana özel Notice attı Diye Bi Bİlgi verdim mi?? 🙄

Sorunum Hala Devam etmekte. sabah 6-7 Gibi Dc yiyor charlarım :S Tabiki GM Global Notice attığında
X
Xanthos ⭐ 19y
ya gözüm, sadece sen DC yemiyosun, bütün herkes DC oluyor Salı günü, bunu anlayabiliyor musun?
B
Braunx ⭐ 19y
burda ss harici kim gm görmüşki 😁
I
IsaurA OP ⭐ 18y
ya gözüm, sadece sen DC yemiyosun, bütün herkes DC oluyor Salı günü, bunu anlayabiliyor musun?

Cogu zaman Global Notice Atılır Değilmi? Otomatik Notice sayıklar Kredi kartı NUmaralarınızı Kimseye vermeyin, Güvelikten FElan bahseder. İşte O Global noticelerin her atıldığında Benim Botlarım Dc Yiyor. Ben size salı Gününden bahsetmedim.. 2004den beri silkroad oynuyorum. Elbette Salı günleri server ShutDown Oldugunda Dc yiyoruz : ))
S
Sumsum ⭐ 19y
Sende bir sorun var heralde anlayamadım XD
K
kemalistim ⭐ 18y
hacı aynı şey bendede war sabah 7 8 sularında her sabah dc yiyo bütn charlarım
K
Kajmeran35 ⭐ 18y
kişiye özel birşey olamaz bu mümkün deyil böyle birşey.server sadece salı günleri bakıma girer onun haricinde böyle birşey olucağını sanmıyorum 😐 ☕
J
juanito05 ⭐ 19y
oyunu tamamen sil yeniden ur bot dosyalarını da pc de hiç bir kalıntısı kalmasın Temp dosyasınıda boşalt öle kur bide böle dene

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: