Öncelikle merhaba.Siteye yeni katıldım ve bir paylaşım yapmak istedim.Stall charımda bir gün işler kesattı ve bende gidip dolaşmaya karar verdim.Gördüklerim pekte iç açıcı değildi 😊 Bunları sizlerle paylaşan birçok EXL kullanıcısı vardır.Fakat birde benim penceremden görmenizi isterim.Neyse başlayayım :)
Constantinapole Protector Shop'un önü
- Resim Silinmiş.
Constantinapole Atçı'nın önü
- Resim Silinmiş.
Constantinapole Grocery Shop'un önü
- Resim Silinmiş.
Ve birde arka taraftan görünüm :P
- Resim Silinmiş.
Farkedildiği üzere hepsi EU Dagger ve hepsi aynı yüz tipi.Çok nadiren female ve One hand Sword 😜 Kim bilir bunlardan daha kaç bin tanesi oyunda.Kullanıcılara Premium aldırmak için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar.Artık gizli saklı işte yok.Herkese açık ve net bir şekilde gösteriliyor...
GM'lerin botları.
· 40 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
40 Yanıt
T
TitusPullo
⭐ 19y
Teorik olarak doğru lakin biraz ayrıntılı düşündüğünde saçma geliyor bu fikir. Oyun kurucuların işi gücü yokta char açıp oyuna sokmakla mı uğraşacaklar. Server boş olsa dahi girebilme oranını düşürürler ve premiumsuz kullanıcılar oyuna girmekte zorlanır. Teknik olarak çok zor birşey değil.
Mantıklı bir düşünce 😊 Lakin merak ettiğim bunca saçma isimli aynı tipten ve aynı buildden olan charın bir yerde toplandığı ve az çokta gizlendiği 😊
T
TitusPullo
⭐ 19y
Hacım bu konuda çok fazla teori üretebilirsin. Aklıma onlarca geliyor kimisi saçma kimisi mantıklı.
Haklısın.G-Botlar kısacası saçma isimdeki charlar Premiumsuz oyuncuları krize sokmaya yetiyor.İnsanın kafasına tak ediyor oyunu bırakıyor.Ertesi gün yine başlıyor.Garip birşey bu Silkroad.
M
Misproject
⭐ 19y
ilginç.
O
Old School
⭐ 19y
Joymaxın işleri sırf bu yüzden oynamıyorum pre almaya itmek için yapılmış çalışma diye görüyorum.
Joymaxın işleri sırf bu yüzden oynamıyorum pre almaya itmek için yapılmış çalışma diye görüyorum.
🍺
Enteresan
Sarı sarı avrupalılar :):)
Joymax çığırından çıkmış.
Joymax'ın kullanıcıları premium almaya iten ucuz oyunları bunlar.İnadına almıyorum 😜
R
ReaLPrisoN
⭐ 19y
Joymax çığırından çıkmış.
+1907
_
_DoomsDaY_
⭐ 18y
VALLA BENİM İÇİN :NP
Plus var huzur var..Bide sabah erkenden pazarcımı sokuyom hiç dc yemiyo akşama kadar bi yandan bot kasıyo bi yandan ezük char satış yapıyo ..
Plus var huzur var..Bide sabah erkenden pazarcımı sokuyom hiç dc yemiyo akşama kadar bi yandan bot kasıyo bi yandan ezük char satış yapıyo ..
Temet Nosce
⭐ 17y
Bu gm ler çok para ya düşkün olmuşlar görmeyeli 😄
:)) evet farklı bir bakış açısı ama olayın aslı gold satan firmaların gold botları onlar çoğu client kullanmayan saçma sapan isimlerle çok çhar açıp yaratık kesip item ve gold toplar kasaya bırakırlar bunlar gibi onlarcası. gold ları belli periyotlarlada tek bir yerde toplar ve insanlara para karşılığı satar butür firmalar işleri bu ve her updateden sonra ban liste bak bunlar gibi sacmasapan isimli bissürü oyuncu ban yer genelde gold botlar banlanır zaten olay gm lerin pr aldırma mücadelesi degil yani bence onlar farklı yöntem kullanıyorlar yeni açılan serverlere bakın kapasitesi 2500 falandır herkez rahat girmesindiye kapasite düşürüyorlar 😊 hala bazı serverlerde max kapasite 2500 onlardada oyuncu sayısı belli bir düzeye çıkınca 3000 yapıcaklar ama milletin yine zor girebilecekleri kapasitelere çıkılması bekleniyor. hem gold botlar hem joymak bezdiriyor bazen.
Z
zukobaba46
⭐ 17y
arkadaşlar bunlar joymaxın çarları değil.Bunlar playerlerin çarları Bunlar sıkıldığı zaman bu çarları sokuyor oyuna bunları düşürür düşürmez kendi çarını sokuyor ve giriyor bu kadar basit 😊.Premium kullanmadıkları için benim düşüncem buu
bunların hepsi serverları doldurmak için konuluyor bence ama heryerde görüom genelde
H
Heisenberg
⭐ 19y
ECSRO vip e gelin bakın rahatınıza 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap