M McCappy OP ⭐ 18y 16 yil once #1 nese: nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
0 0sse.mp3 ⭐ 18y 16 yil once #2 GÖrünmez Botmu kullanıyorlar 😄 Resim Gözükmüyor 😄 düzelt. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M McCappy OP ⭐ 18y 16 yil once #3 GÖrünmez Botmu kullanıyorlar 😄 Resim Gözükmüyor 😄 düzelt.resmi yanlış koydum düzelttim sonradan . düzelt diyerekte emir kipiyle konuşma benimle ok 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cynosure ⭐ 19y 16 yil once #4 :D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Ben de ⭐ 17y 16 yil once #5 Sevimiştim ne güzel.Kursağımda kaldı Sevincim 😄Tbrkler müthiş bi bot 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KissBerry ⭐ 17y 16 yil once #6 wow 😱 heycanlanmıştım bi an 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xpr3ssMusic ⭐ 19y 16 yil once #7 allah seni makara: 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeadlyHunt ⭐ 17y 16 yil once #8 Resmi koyamamışın TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HnTRue ⭐ 18y 16 yil once #9 Bende bu bottan kullanıyorum 😜 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Adith ⭐ 18y 16 yil once #10 makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EliteTurk ⭐ 18y 16 yil once #11 Ehuhhe multiclient açıyormu bari. makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CassHim ⭐ 17y 16 yil once #12 İyimiş 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Creative ⭐ 19y 16 yil once #13 😆 😆 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Whisk ⭐ 16y 16 yil once #14 Heycanla tıkladım karşıma çıkan şey 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 16 yil once #15 hahaha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin ⭐ 17y 16 yil once #16 şu sinirli halimle beni güldürdün ya ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil