Icerige atla
Extraloob

Gm oyuna giremiyor herhalde(Premiumlu)

· 31 Yanıt · 2.7K görüntüleme
O
OneEyedJack OP ⭐ 19y
İşe bak ya adam oyuna giremiyor herhalde
-Resim Silinmiş.
31 Yanıt
G
Ghost Spy ⭐ 19y
Wink güzel paylaşım extraokk harbi ilginç bi olay bide diyaloglara bakn gm sosun pls diyo Mr. Green ben olsam banlardım Mr. Green spam nesede adam full block yiyor ya deli olurum ben öle olsa heralde bir kere yaşadığımı hatırlıyorum oyunu bıraktım 1 hafta Mr. Green
O
OneEyedJack OP ⭐ 19y
Konuşmalarda en üstte gm bana item verdi yazmış. hehe biriside gm den 52 lwl +9 glavie istiyor.
J
Jigsaw ⭐ 19y
Yaw GM okumuyodur ki yazılanları ama komik herkes GM noel baba gibi bişeyler istemiş. Bi de kucağına otursalarmış..
G
Ghost Spy ⭐ 19y
soyar belki sora muhahaha Twisted Evil banlar yapar bişiler boş kalırmı şerefsiz ama bende sevmiyorum gm leri sırf sos düşürüyor bi +5 item düşürdüm oda 8 lvl dagge Mr. Green oda ufacık g.t kadar parlayışını göremedik som sosun olmadı hiç Crying or Very sad
G
Ghost Spy ⭐ 19y
harbi cem Mr. Green
B
Braunx ⭐ 19y
fake gm galiba job ismi yazmis gibi gozukuyo
Z
Zardock ⭐ 19y
benımde char dıkkatımı cektı 80 lvl heuksal 18 k hp benım adam cıplakken bu kadar hp sı oluyodu Laughing
G
Ghost Spy ⭐ 19y
ben 63+ char mı gördüm ya Mr. Green bi 64 weaponlu charım olmadı Crying or Very sad
O
OneEyedJack OP ⭐ 19y

fake gm galiba job ismi yazmis gibi gozukuyo

Saçmalama ne fakesi bu eski silkroad görmüyomusun diğer jobların guildi var :?!!!
G
Ghost Spy ⭐ 19y
ismide turuncu yazıyor Idea
S
SweetBoy ⭐ 19y
güzel paylaşım .şu sro hayatımda bi GN görmeden gitmiyim
T
Torquel ⭐ 19y
hp coooook az
T
Tweaked ⭐ 19y
beyler gercek oaly xıan istersenız bende resım koyayım gm gırdı xıana hunterlıkla ve cape ıle pvp yaptı Very Happy

Burdada Xıanlı varmıs ben yok sanıyordum Very Happy
J
JimCarrey ⭐ 19y
eyy hp baq Mr. Green
I
ilker98 ⭐ 19y
Hangi server? Bi bizim olympusa gelmio bu gmler..
M
MakmeN ⭐ 19y
char baya ezzik kalmis hybridlerde oluo o hp 5-1 olanlarda
M
MakmeN ⭐ 19y
o buyuk ihtimal fake cnku +5 kullanio
O
OneEyedJack OP ⭐ 19y
Vallah açar benim değil.İnt. silkroad fotoloruna bakarken gördüm paylaşayım dedim.
B
fake gm

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: