Edit: Böyle resimleri paylaşmanın bir anlamı yok.
globallar bakınn
· 18 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
R
RockmasteR
⭐ 19y
ulan ysf benim kardeşim naapmış bu ya:D yeni görüyorum bende hatta bu id yi beraber kullanıyoruz ne zaman oldu olay yav
bugün oldu ama ysf bence bişe yapmamış adam yalan sölüo bizi birbirimize düşürmek için yapıo
R
RockmasteR
⭐ 19y
vay anasını söleyeydi her türlü destek çıkkardım osmanlılar kimki ne zaman adam olmuşlar globalde her türlü gelsinler paraları yeterse tabi o emperor denilen haysiyetsizin bi tarafları kaktı zaten bu ysf dedikleri adam turk legends guildinden isterse gelsinler
R
RockmasteR
⭐ 19y
çar hackleme konusundada eldorado9999 hackleyemeyeceği aadm yoktur el doradoda nası yapıyosa artık fazla tanıyan yoktur tanıyanlarda uzak dururlar hatta
Emperor denilen lavuk pkk lı herhalde onun xxxxxxxxxxxx
küfürlü yazı yasaktır XEM
küfürlü yazı yasaktır XEM
R
RockmasteR
⭐ 19y
Arkadaşlar Ysf benim o globalleri atan evet az önceki abim hepinize verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim..
Kusura bakmayın ii oyunlar
ben yusuf kardeşiyim bu idnin
Benim bi şuçum yok çünkü o gaza getirdi pkk lı felan dedi bana ben Türkleri savunmak için burdayım
Kusura bakmayın ii oyunlar
ben yusuf kardeşiyim bu idnin
Benim bi şuçum yok çünkü o gaza getirdi pkk lı felan dedi bana ben Türkleri savunmak için burdayım
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
oyun iyice amacından çıktı Embarassed
bole kisiler herzaman wardir 1950 dede watan hainleri wardi 2007 dede war 2070 dede olucak gunumuzde sayilari hernekadar fazla olsada sesleri ancak bole ortamlarda cikabiliyor gercek hayatta goruldugu gibi tsk tarafindan cok guzel agizlarinin payi werilmektedir siz bole kisilere gerekli cewaplari werin ama onlarin sewiyesine dusup kufur etmeyin turk genci olarak herzaman serefli namuslu we ne olursa olsun duzgun konusap, saygili olmak bizim gorevimiz.gerekli cewaplar herzaman tsk tarafindan werilmektedir gerek pkk ya gerek ermenistana
kardesim cok dogru söledin bunun gibilere uymamak lazım
nickine hasta oldum Mr. Green
evet dün böle bi olay oldu ve herkes sövdü bnde dahil
yorum yapmıyorum gerekli yorumu sizler yapmışsınız
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ben yorum yaparsam ağzm bozulur Evil or Very Mad
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ben yorum yaparsam ağzm bozulur Evil or Very Mad
R
RockmasteR
⭐ 19y
evet dün böle bi olay oldu ve herkes sövdü bnde dahil
__ARKANTOS__ yok hiç bi şekilde globalini görmedim sen atmadın
Bi ss koyarmısın bizde görelim destek oluyomusun bize.
BEN ORDA TEK BAŞIMA ONLY TÜRKLERİ KORUMAK İÇİN GLOBAL YAĞDIRDIM...
gerisi size kalmış bi olay...
bnde global olmadığı için özel mesajdan küfür ettim Rolling Eyes
bişi olmaz arkadaşlar DARK onların icabına baktı
T
Turk_Knight
⭐ 19y
Oha Yuh Nolmuş Bu serwer a
Turklere Kufur Eden Sadece Gavur Yalakası Yozlaşmış bi Noob dur Ve gundeme Gelmeye Calısıyo Mr. Green
Turklere Kufur Eden Sadece Gavur Yalakası Yozlaşmış bi Noob dur Ve gundeme Gelmeye Calısıyo Mr. Green
küfürlere sansür uygularmısın Exclamation yoksa editlemek zorunda kalacağım...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap