arkadaslar yerı deıl ama en cok bakılan yerlerden bırı onun ıcın herkez gorsun onlemını alsın ıstedım 👍
arkadaslar sımdı herkezın bılgısayarını tum programları kırarak bır vırus gırmıstır.ama hıc bır vırus programı bunu goremıor.bu virus yarın yanı 1 nısanda bilgisayarı acık alan herkezde aktıfleşecektır.haberlerdede cıkmıştır hatta gazetelerde %100 çökertme riski var diye duydum.yarın pc leri açmıyalımm..
İnadına Gidelim Gıcık Olduğumuz Netlerde Pc Açalım Nette Dolaşalım 😈 😈 😜
1 Nısan vırusu varmıs cok onemlı %100 bakınn......
· 24 Replies · 2.7K views 0 reading
24 Replies
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Saçmalık 😆
ne sacmalıgı arastırdım mıcrosoft bu vırusu bulana 350 $ odul verıor
2 3 yıllık aramadamı sacmalık 😈
2 3 yıllık aramadamı sacmalık 😈
Violent Arise
⭐ 19y
Hmm...
1 nisan şakası olmasın bu:D
gecen yıl basında da öle demişlerdi ewet tv haberleride cıktı ama bunu görmedim
yhaw bence bole bı saka ıcen bukadar sey yapılmaz
1 nisan şakası olmasın bu:D
bakalım ole dıosunuz oleır ama ben acmıcam 😊 pc mı sevıorum xd
xD
Saçmalıktan başka birşey değil. 🙄
J
Jason Walker
⭐ 19y
Yarıldım. 😆
Saçmalık 😆
|
|_YakOx33_|
⭐ 18y
arkadaslar yerı deıl ama en cok bakılan yerlerden bırı onun ıcın herkez gorsun onlemını alsın ıstedım 👍
arkadaslar sımdı herkezın bılgısayarını tum programları kırarak bır vırus gırmıstır.ama hıc bır vırus programı bunu goremıor.bu virus yarın yanı 1 nısanda bilgisayarı acık alan herkezde aktıfleşecektır.haberlerdede cıkmıştır hatta gazetelerde %100 çökertme riski var diye duydum.yarın pc leri açmıyalımm..
İnadına Gidelim Gıcık Olduğumuz Netlerde Pc Açalım Nette Dolaşalım 😈 😈 :P
Really ? 😁
Öyle çıktı kilitlenebilirmi
bukadarda ezmeyın 😈
dün saat 2 civarı benim virüs proğramları cayır cayır Öttü cfajsf bilmem bilmemne sitesındn paso virüs geldı pc reset atıom açılır açılmaz Siteden Vrüs gelıyor ama halbuki site bile acık değil xD allahtan nod32 smart security +spyware +spyware Doktor 😄 var bol bol sildiler 1 saat sonra flan kendı kendıne Durdu 🍿
Sana gelsin ;
http://www.canim.net/turkuler/712-Çökertmeden.Çıktım.Halilim.html
browser'ına kopyala
zuhaha koptum ya 😈
bencede saçmalık 😄
Sana gelsin ;
http://www.canim.net/turkuler/712-Çökertmeden.Çıktım.Halilim.html
browser'ına kopyala
😆
Log in to write a reply.
Log In