Icerige atla
Extraloob

Glavie char hakkinda

· 11 Yanıt · 3.7K görüntüleme
T
ThePrestige OP ⭐ 16y
Arkadaslar glavie charim cold/fire/heuksal full str ve garment giyiyor. Charim hakkinda yorum alabilirmiyim. Job warda iyi olurmu pvpde felan. Simdiden tesekkurler.
11 Yanıt
A
akherons ⭐ 15y
garment sakın giyme seçilebilecek en gereksiz bir kıyafet türüdür.
T
ThePrestige OP ⭐ 16y

Hmm tesekkurler yorumun icin nedenini soylermisin. Birde private serverde oynuyorum ben zszcde ordada bu dedigin gecerlimi ?
A
akherons ⭐ 15y

Hmm tesekkurler yorumun icin nedenini soylermisin. Birde private serverde oynuyorum ben zszcde ordada bu dedigin gecerlimi ?

hmm zszc de ise işler değişir str eu gibi hayvani phy dmg vuran charlar olmadığı için garmentte mantıklı. ama protector olmanı öneririm
T
ThePrestige OP ⭐ 16y
pro giymeyi bende düsünmüstüm ama str charların hepsi garment pro pek tercih edilmiyor. O yüzden garm tercih ettim.
S
Sacrifices ⭐ 16y
cold olmasının bi tek iyi yönü var oda oda snow olması o yüzden garment tek geçerim.
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Colf+fire+heuksel=Garment.
@Taşınmıştır
F
frityus ⭐ 17y
Garment giymen sana avantaj sağlar fakat bu zszc için (:
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Garment giydiğin zaman atağın artacaktır.
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Garment giymeye devam et Fire-cold yapılandırma charlar garment giymetli (private) lighnt. açık olmadığı için pro veya armorla çok yavaş kasılırsın.
M
mrneo ⭐ 19y
prot giy tabiki. Sen full strsin. Protdaki phy reinforce garmente göre katkat fazla bu demek oluyor ki prot= daha fazla damage ^^ buna karşılık daha fazla phy defansın da oluyor =)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: