Arkadaslar glavie charim cold/fire/heuksal full str ve garment giyiyor. Charim hakkinda yorum alabilirmiyim. Job warda iyi olurmu pvpde felan. Simdiden tesekkurler.
Glavie char hakkinda
· 11 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
garment sakın giyme seçilebilecek en gereksiz bir kıyafet türüdür.
Hmm tesekkurler yorumun icin nedenini soylermisin. Birde private serverde oynuyorum ben zszcde ordada bu dedigin gecerlimi ?
Hmm tesekkurler yorumun icin nedenini soylermisin. Birde private serverde oynuyorum ben zszcde ordada bu dedigin gecerlimi ?
hmm zszc de ise işler değişir str eu gibi hayvani phy dmg vuran charlar olmadığı için garmentte mantıklı. ama protector olmanı öneririm
pro giymeyi bende düsünmüstüm ama str charların hepsi garment pro pek tercih edilmiyor. O yüzden garm tercih ettim.
S
Sacrifices
⭐ 16y
cold olmasının bi tek iyi yönü var oda oda snow olması o yüzden garment tek geçerim.
Colf+fire+heuksel=Garment.
@Taşınmıştır
@Taşınmıştır
Garment giymen sana avantaj sağlar fakat bu zszc için (:
Garment giydiğin zaman atağın artacaktır.
Garment giymeye devam et Fire-cold yapılandırma charlar garment giymetli (private) lighnt. açık olmadığı için pro veya armorla çok yavaş kasılırsın.
prot giy tabiki. Sen full strsin. Protdaki phy reinforce garmente göre katkat fazla bu demek oluyor ki prot= daha fazla damage ^^ buna karşılık daha fazla phy defansın da oluyor =)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Saturnde 90 ff glavie char eosta 88+ char la takas edilir 116 +- LvL - Bow char veya glavie char alınacaktır ZsC Sroda Earth Serverınde Char Alınr STR Char bow-Glavie T 90 - 120 lvl Arası Glavie Char Alınır ( Uygun Fiyatlı Boş Char Aranıyor ) 131+ İNT SPEAR VEYA STR GLAVİE CHAR ALINICAKTIR Server:Minevra