Icerige atla
Extraloob

Glavie & Bow & Wizard & Nuker Hangisi olmalı ?

· 33 Yanıt · 8.3K görüntüleme
I
iiDontCare OP ⭐ 17y
Evet arkadaşlar yeni sezona gecte olsa baslayacagım Allah'ın izniyle 😘 .2 Hafta icinde Helios veya bıraktığım Apollo serverinde bir char acacagım velakin, bu 4 build arasında cok kararsız kaldım 🤔 .Ben size imkanlarımı yazayım ve sizde lütfen bana en uygun gördüğünüz charı tavsiye ediniz.
1) Birincisi bu sene öss var 🙄 ben istiyorum ki bota koyup kolayca afk olabileyim bu maddede wizard gitmiş gibi görünüyor.
2) Ancak az zaman yani az para ( Premium,Bot vs.) gitsin istiyorum yani az zaman ve az parayla iyi bir char yapmak istiyorum.Bu maddeye göre de str charlar gidiyor herhalde. 😴
3) Premium bot vs. alabilirim sorun olmuyor yani .Dediğim gibi sorun zamanım pek yok ve kısa sürede güzel bir char olsun istiyorum bilmiyorum glavie bu aralar acayip cok hosuma gidiyor. ☕

Yardımlarınızdan dolayı şimdiden hepinize çok teşekkür ederim 👍

Saygılarımla,
33 Yanıt
B
brkcn ⭐ 18y
Hmm... Nuker Veya Full Str Glavie Olabilir Aslında ^^
I
iiDontCare OP ⭐ 17y
Glavie bu aralar en cok hosuma giden char daha öncede hic kasmadım 😜 ama 100 lvl de daha doğrusu serverlerda glavie bulmak neredeyse imkansız 🍿 herkes bir işe yaramaz artık deyip acmıyor ben eger glavie acıp belli bi lwl e kadar geldim diyelim sonra para emek bosuna gitmesin ☕ hic kasmadım cünkü daha önceden. 😈
B
brkcn ⭐ 18y
Zor Kasılıyor Glavie Şahsen 38 De Bıraktım 😄 Ama Yinede Zevk Meselesi...Çok Eylenceliydi...Glaviyeyi Fırlatmalar Filen...Hatta İlerde Skiller Dahada Güzellerşiyor Bilirsin...Ve Gerçekten 100 lwl Glavier Bulmak Çok Zor Sende Emek Harcayıp Kasarsan Serverde Belli Bir Unvanın Olur 🙄 Ama Öss Varmış madem... Bence Öss Ye 2 AY Kala İpin Ucunu Daha Sıkı Tut Oyunu Bırak Nasıl Olsa Össden Sonra Bol Bol Oynayacaksın 😉 💃
I
iiDontCare OP ⭐ 17y
Hele bi öss gelsinde o zaman düsünürüz bırakıp bırakmayacagımızı önümde 2 hafta fln var bende bu arada kesin kararı mı verip deli mi kasmak char yapmak istiyorum 😈 😈
S
Shoot'Em ⭐ 17y
bow kas
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bnm Tercihim Glavieyle Bow. 😉
I
iiDontCare OP ⭐ 17y
bow 100 lwl de iyi denio ama glavie de hosuma gidio ama bi yandan da en kısa sürede güzel bi char yapmak istiorum yada int napcam bilmiorum :T
D
kesinlikle kasılırken yatmaz ve str carların en kolay kasılanı(chinese icin gecerli)Bowcu kas ben şahsen cok memnunum...Ama glavie ve blade bu oyunun tartısmasız kingleri...
O
Bow
I
iiDontCare OP ⭐ 17y
peki şöyle sorayım bow ve nuker charlada oynadım 92+ da ama hic kasmadım sadece oynadım ikiside hosuma gitti ama bow daha iyi gibi taxi yapabiliyo+uniq war + pvp war hersey war yani bow kasıcam heralde :C peki bow ve nuker kasma acısından pek bi fark war mıdır
I
iiDontCare OP ⭐ 17y
wizard da kasmak istiyorum ama ne bileyim cogu zaman afk olacagım icin chinese 4ever olcak galiba .
H
Cok kararsız birisin galiba.. bence ii düşün ve Zevk alacağın bi char kas.. 👍
N
Nebula ⭐ 19y
Sana glavie yada bow diyorum başka bişey demiyorum.
R
Relax ⭐ 17y
wiz
I
iiDontCare OP ⭐ 17y
ewt cok kararsız biriyim ve sonradan pişman olmamak icin cok düsünüorum ama hepsi ayrı bi güzel gelio.
Glavie = Str char kolay yatmıo durus fln cok sekil cok seviorum
Bow = 100 lwl de en iyi charlardan biri ama inventory sorun oluo bide ok bitince sehre dön vs. :S
Nuker = İdeal gibi hem int seri kasıo ama pvp de snow shield bitince cıss.
Wiz= Uzun süreler afk kalacagım icin bot olacak yani ve wiz = bow = uzun süre afk yemez gibime gelior.
G
Gameworld ⭐ 19y
Bow git hem hızlı hem dayanıklı en iyisi inventoryde 32 lik kit alarak hallet
I
iiDontCare OP ⭐ 17y
Büyük ihtimal bow kasıcam herlade.
BreathLess*
Glavie daha zevkli bowdan ^^
I
iiDontCare OP ⭐ 17y
yhaw o kadar emek veripte sonunda pişman olmak istemioyorum oyuzden iyi düsünmek istiorum glavie benimde bu artlar favoreim ama 100 lwl de cıss.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: