1.www.silkroadonline.net sitesine giriş yapıyoruz
2. Giriş yaptıktan sonra karsımıza bi pencere gelıo ve AGREE yazan yere tıklıyoruz ( AGREE yazısının gelmeme gıbı bı durumuda var oradakı acıklamayı anlayamadım ama sız sıteye maıl adresınızı ogrenmek ıcınde gırebılırsınız.ayrıca AGREE GELMEYINCEDE OLUYOR )
3. Daha sonra manage account bölümünden mail adresimize bakıyoruz ( mail adresini sallayanlar için Smiley )
4. Sonra www.joymax.com sitesine girip login oluyoruz (karşımıza 2 yer gelio birincisi mail adresini soruo diğeri ise nickname diye bişe soruo buraya bi nick giriyoruz ve yanda check butaonuna basıyoruz 'nick is avaliable yazısı geldikden sonra confirm e basıyoruz..(aynısı maıl ıcınde gecerli email check e tıklıyoz )
5. bunları yaptıkdan sonra sıteye gırıs yapmıs oluyoruz daha sonra
6. altta MANAGE ACCOUNT yazan yere basınca karısımıza 2 tane seçenek çıkıyor biz alltakini yani mavi olanı secıyoruz
7. ve mutlu sonnn Grin karsımıza 3 yer cıkıo 1. si eskı sıfresımızı 2. si yenı sıfremızı 3. su yenı sıfrenın tekrarını soru bunları gırdıkten sonra CONFIRM e basıyoruz ve olay tamamdır Grin Grin Grin
NOT: Bilenler olabilir ben bilmeyenler ve yararlanmak ısteyenler ıcın ugrastım.
NOT:2: ben gızlı sorunu unuttugum bı char uzerınde denedım tamamen gercektır. İNANMAYAN DENESİN Grin
NOT3: buraya koymamın sebebı en cok burası zıyaret edılıyo cunku
gizli sorusuz sifre degistırme
· 29 Yanıt · 6.0K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
caharın sifreyi degistiremiyordum 2 saatir
demek benm charımı boyle caldı Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Konu Yanlış yere açılmış Kilit.
taşıma yetkim yok sry extrabeer
taşıma yetkim yok sry extrabeer
yani biri sadece accountumuzu öğrense iş bitiyo o zaman .. benimkini tüm mahalle biliyo Embarassed iyişallah bişi olmaz
lütfen cvp yazın sadece acc yi bilseler charı hemen calarlarmı off tümm millet benim acc ile gizli sorumu biliyor.. sadece e maili bilemedikleri için charı calamıyolar.. lütfen korkmaya basladım yardım edin gidecek 80 lik char
noldu ya bıdah sole anlamadım
arkadasım şimdik benim accountumu ve gizli sorumun yanıttını biliyolar .. beni hackleyemezler demi.. benim email ve şifremi bilmiyolar..
yok sifre we email lzım zaten
arkadasım şimdik benim accountumu ve gizli sorumun yanıttını biliyolar .. beni hackleyemezler demi.. benim email ve şifremi bilmiyolar..
dr.noob kardesımızden kopyalandı deseydın yha acarken aynı seyler har harfıne Evil or Very Mad
pamadım kırk saatten beri doluyo olmuo pfff
Kötü amaçlar için kullanılmaz inş
inş Sad
ya bi kaç tane degiştim bu sekilde ama yüksek lvl carlarda olmuyo kendi carımı degiştiremiorum öle yan carlarımın hepsinde oldu neden?
ya bi kaç tane degiştim bu sekilde ama yüksek lvl carlarda olmuyo kendi carımı degiştiremiorum öle yan carlarımın hepsinde oldu neden?
Ewt Confused Ne ayak JOYMAX ! Yüksek lwl lere garez in mi war bendede olmadı !
iyi bari carım riske girmesin ya gerek yok yüksek lvllere 😊
ben hiçbirini yapamadımkı Very Happy
ya bende msn i salladım bnm msn den birini yazdım pw yi deiştirince msn e mi gelio msn ide deiştrmeye calıstım olmadı Idea beni aydınlatırsan sevinirim Very Happy
çok çok teşekkürler kardeş tam bana göre bir knu daha önce gizli cevabı sallamıştım çarımıda ele geçirdiler bu günlerde şifreyi deiştirdim şimdi çokkk saol Very Happy
L
Lord_Serkan
⭐ 19y
aynen banada aynısı oldu yüksek lvlli charın şifresini değiştiremiorum invalid id/pw diyo
aynen invalid dior
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap