Icerige atla
Extraloob

gizli sorusuz sifre degistırme

· 29 Yanıt · 6.0K görüntüleme
[
1.www.silkroadonline.net sitesine giriş yapıyoruz
2. Giriş yaptıktan sonra karsımıza bi pencere gelıo ve AGREE yazan yere tıklıyoruz ( AGREE yazısının gelmeme gıbı bı durumuda var oradakı acıklamayı anlayamadım ama sız sıteye maıl adresınızı ogrenmek ıcınde gırebılırsınız.ayrıca AGREE GELMEYINCEDE OLUYOR )
3. Daha sonra manage account bölümünden mail adresimize bakıyoruz ( mail adresini sallayanlar için Smiley )
4. Sonra www.joymax.com sitesine girip login oluyoruz (karşımıza 2 yer gelio birincisi mail adresini soruo diğeri ise nickname diye bişe soruo buraya bi nick giriyoruz ve yanda check butaonuna basıyoruz 'nick is avaliable yazısı geldikden sonra confirm e basıyoruz..(aynısı maıl ıcınde gecerli email check e tıklıyoz )
5. bunları yaptıkdan sonra sıteye gırıs yapmıs oluyoruz daha sonra
6. altta MANAGE ACCOUNT yazan yere basınca karısımıza 2 tane seçenek çıkıyor biz alltakini yani mavi olanı secıyoruz
7. ve mutlu sonnn Grin karsımıza 3 yer cıkıo 1. si eskı sıfresımızı 2. si yenı sıfremızı 3. su yenı sıfrenın tekrarını soru bunları gırdıkten sonra CONFIRM e basıyoruz ve olay tamamdır Grin Grin Grin

NOT: Bilenler olabilir ben bilmeyenler ve yararlanmak ısteyenler ıcın ugrastım.
NOT:2: ben gızlı sorunu unuttugum bı char uzerınde denedım tamamen gercektır. İNANMAYAN DENESİN Grin
NOT3: buraya koymamın sebebı en cok burası zıyaret edılıyo cunku
29 Yanıt
S
Sparky ⭐ 19y
caharın sifreyi degistiremiyordum 2 saatir
T
The_Crims ⭐ 19y
demek benm charımı boyle caldı Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
T
Tengrİ ⭐ 19y
Konu Yanlış yere açılmış Kilit.
taşıma yetkim yok sry extrabeer
A
angela ⭐ 19y
yani biri sadece accountumuzu öğrense iş bitiyo o zaman .. benimkini tüm mahalle biliyo Embarassed iyişallah bişi olmaz
A
angela ⭐ 19y
lütfen cvp yazın sadece acc yi bilseler charı hemen calarlarmı off tümm millet benim acc ile gizli sorumu biliyor.. sadece e maili bilemedikleri için charı calamıyolar.. lütfen korkmaya basladım yardım edin gidecek 80 lik char
[
noldu ya bıdah sole anlamadım
A
angela ⭐ 19y
arkadasım şimdik benim accountumu ve gizli sorumun yanıttını biliyolar .. beni hackleyemezler demi.. benim email ve şifremi bilmiyolar..
W
WildKing ⭐ 19y

arkadasım şimdik benim accountumu ve gizli sorumun yanıttını biliyolar .. beni hackleyemezler demi.. benim email ve şifremi bilmiyolar..
yok sifre we email lzım zaten
S
ShiZE ⭐ 19y
dr.noob kardesımızden kopyalandı deseydın yha acarken aynı seyler har harfıne Evil or Very Mad
G
GangsteR ⭐ 19y
pamadım kırk saatten beri doluyo olmuo pfff
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y

Kötü amaçlar için kullanılmaz inş

inş Sad
T
tikijan ⭐ 19y
ya bi kaç tane degiştim bu sekilde ama yüksek lvl carlarda olmuyo kendi carımı degiştiremiorum öle yan carlarımın hepsinde oldu neden?
T
TanerUNER ⭐ 19y

ya bi kaç tane degiştim bu sekilde ama yüksek lvl carlarda olmuyo kendi carımı degiştiremiorum öle yan carlarımın hepsinde oldu neden?

Ewt Confused Ne ayak JOYMAX ! Yüksek lwl lere garez in mi war bendede olmadı !
T
tikijan ⭐ 19y
iyi bari carım riske girmesin ya gerek yok yüksek lvllere 😊
T
Tweaked ⭐ 19y
ben hiçbirini yapamadımkı Very Happy
S
Stephanos ⭐ 19y
ya bende msn i salladım bnm msn den birini yazdım pw yi deiştirince msn e mi gelio msn ide deiştrmeye calıstım olmadı Idea beni aydınlatırsan sevinirim Very Happy
G
GeRrArD ⭐ 19y
çok çok teşekkürler kardeş tam bana göre bir knu daha önce gizli cevabı sallamıştım çarımıda ele geçirdiler bu günlerde şifreyi deiştirdim şimdi çokkk saol Very Happy
L

aynen banada aynısı oldu yüksek lvlli charın şifresini değiştiremiorum invalid id/pw diyo
T
TheHelper ⭐ 19y
aynen invalid dior

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: