Icerige atla
Extraloob

Gizli Sorusuz ŞİFRE Değiştirme !!!!

· 11 Yanıt · 2.1K görüntüleme
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
1.www.silkroadonline.net sitesine giriş yapıyoruz
2. Giriş yaptıktan sonra karsımıza bi pencere gelıo ve AGREE yazan yere tıklıyoruz
3. Daha sonra manage account bölümünden mail adresimize bakıyoruz ( mail adresini sallayanlar için )
4. Sonra http://www.joymax.com sitesine girip login oluyoruz (karşımıza 2 yer gelio birincisi mail adresini soruo diğeri ise nickname diye bişe soruo buraya bi nick giriyoruz ve yanda check butaonuna basıyoruz 'nick is avaliable yazısı geldikden sonra confirm e basıyoruz..
5. bunları yaptıkdan sonra sıteye gırıs yapmıs oluyoruz daha sonra
6. altta MANAGE ACCOUNT yazan yere basınca karısımıza 2 tane seçenek çıkıyor biz alltakini yani mavi olanı secıyoruz
7. ve mutlu sonnn Grin karsımıza 3 yer cıkıo 1. si eskı sıfresımızı 2. si yenı sıfremızı 3. su yenı sıfrenın tekrarını soru bunları gırdıkten sonra CONFIRM e basıyoruz ve olay tamamdır Grin Grin Grin

Az önce kuzen denedi çalışıo deiştirdi şifreyi oyunu bıraktık geri döncez galiba :?!!! Mr. Green
11 Yanıt
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
zry görmedim Mr. Green
T
Torquel ⭐ 19y

Az önce kuzen denedi çalışıo deiştirdi şifreyi oyunu bıraktık geri döncez galiba :?!!! Mr. Green

Kıssss sen donme oyuna negatif adammm Mr. Green
L
Lagroad ⭐ 19y
manage accounta tıklıyoum siteye geri dönüyo
S
ShiZE ⭐ 19y
beyler nıc name yerıne oyundakı nıck yazıyom kabul etmıyo
_
_alpoza_ ⭐ 19y
charı mı soymuşlardı bu çok güsel oldu yaptım ve eski charıda kasıcam
headbang2ft9
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
tşk ederiz
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
yardımcı olduysak ne mutlu bize headbang2ft9 popcorn
A
angela ⭐ 19y
ya arkadas enim charımın id sini ve gizli sorusunutüm mahllae biliyo .. ama şifre ve e mailini bilmiyolar.. hackeleyemzler demi beni?
S
ShiZE ⭐ 19y
kardes angela om ye bakarmısın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: