Icerige atla
Extraloob

Giysi Seçimi Hakkında Bir Soru

· 15 Yanıt · 2.3K görüntüleme
C
Cooki3 OP ⭐ 18y
S.a Arkadaslar

ben 36 Lvl full str bowerim malum 37de yeni set düzcem sizce setim Garmentmi Yoksa Promu olmalı?? Şuan Garmentim
15 Yanıt
A
Aleral ⭐ 18y
Pvp yapacaksan garment giy nukerler için ama sürekli mvp yapacam dersen pro giy çok fazla mag atak yapan mob yok zaten
D
drotalion ⭐ 19y
Pvp yapacaksan garment giy nukerler için ama sürekli mvp yapacam dersen pro giy çok fazla mag atak yapan mob yok zaten

Mvp yapacaksan hatta sana tavsiyem aor giymendir.
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Armor öneririm.O levelda mag. atak yapan fazla yaratık yok.Yanlış hatırlamıyorsam 48 lvl. White spiderler,50 lvl civarı ishade,hashade kardeşler var.O levela kadar hepsi fiziksel atak yapıyor.

Edit:49-50 lvllarda mujigi,ujigi ler var.Ujigiler kasmak için ideal.eline 45 lvl güzel bir bow alırsan(+3 vs.) hiç düşünme oraya git.Aktif yaratık değiller,senden yüksek oldukları için iyi exp verirler.Sen zaten bowsun ve armorsun,gelipte tepene yumruk vurana kadar sen canının yarısını indirmiş olursun.
D
drotalion ⭐ 19y
önünde magical vuran moblar:

(önce lvl 42 ye kadar avrupaya kaç ve physical vuran taşlarla kas)

Sonra: çiçekler (ultra devil blood bilmemneysi) [46] White Spider [47-48-49] İshade-Hashade kardeşler [hatırlamıyorum] uzun bir süre sadece physical damage vuran moblar- niya magician (kasmasanda olur, 1 lvl altı veya üstü ile kas)
C
Cooki3 OP ⭐ 18y
önünde magical vuran moblar:

(önce lvl 42 ye kadar avrupaya kaç ve physical vuran taşlarla kas)

Sonra: çiçekler (ultra devil blood bilmemneysi) [46] White Spider [47-48-49] İshade-Hashade kardeşler [hatırlamıyorum] uzun bir süre sadece physical damage vuran moblar- niya magician (kasmasanda olur, 1 lvl altı veya üstü ile kas)

kardeş avrupaya kaçmasına kaçayımda arrow satılmıo avrupada onun için zor oluo avrupada kasmak
C
Cooki3 OP ⭐ 18y
bide elime 32 +5 bow almıştım str 1 atack raiting %5 crit 7 bunu kaç lvle kadar kullanabilirim
D
drotalion ⭐ 19y
38 e kadar kullan, 38 de yenisini al.
N
fire agırlıklı cold=0 olan bir yapılandırmaysa bnm sana onerım protectordur fakat damage az gelırse yıne de garment gıyebılırsın cok buyuk farklar yaratmaz tamamen senın zevkıne kalmıs bır durm 👍
J
Ya garment giy kasmana bak . 😁
O
Old School ⭐ 19y
evet ya çok uzatmışsınız yazdıkça yazmışsınız garment iyidir giyebilirsin
N
evet ya çok uzatmışsınız yazdıkça yazmışsınız garment iyidir giyebilirsin
bilgi amaclı yazılan yazılar onlar bos konusmalar degıl mantıklı bır sonuca ulasmak adına...
D
doruQue ⭐ 18y
garmentten şaşma...
36 lvl deniz kızlarında kasarken yanına pill almayı unutma zombie status atıyorlar..
sonra öldügün zman suçu garmente bağlama :D:D

garment ile mp potlarından tasarruf edip %20 daha hızlı koşarsn..

üzerindekiler npc malı olmadıgı sürece garment ile hiç bi str kendi lvlindeki moba ölmez..
B
Buzmavisi ⭐ 18y
Garmen sana 10 numara gider he bu ararda yeniyim herkeze merhaba:D:D ☕
_
_RockLee_ ⭐ 18y
Armor D: Bnce

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: