S.a Arkadaslar
ben 36 Lvl full str bowerim malum 37de yeni set düzcem sizce setim Garmentmi Yoksa Promu olmalı?? Şuan Garmentim
Giysi Seçimi Hakkında Bir Soru
· 15 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Pvp yapacaksan garment giy nukerler için ama sürekli mvp yapacam dersen pro giy çok fazla mag atak yapan mob yok zaten
Pvp yapacaksan garment giy nukerler için ama sürekli mvp yapacam dersen pro giy çok fazla mag atak yapan mob yok zaten
Mvp yapacaksan hatta sana tavsiyem aor giymendir.
R
RoyalFlush
⭐ 19y
Armor öneririm.O levelda mag. atak yapan fazla yaratık yok.Yanlış hatırlamıyorsam 48 lvl. White spiderler,50 lvl civarı ishade,hashade kardeşler var.O levela kadar hepsi fiziksel atak yapıyor.
Edit:49-50 lvllarda mujigi,ujigi ler var.Ujigiler kasmak için ideal.eline 45 lvl güzel bir bow alırsan(+3 vs.) hiç düşünme oraya git.Aktif yaratık değiller,senden yüksek oldukları için iyi exp verirler.Sen zaten bowsun ve armorsun,gelipte tepene yumruk vurana kadar sen canının yarısını indirmiş olursun.
Edit:49-50 lvllarda mujigi,ujigi ler var.Ujigiler kasmak için ideal.eline 45 lvl güzel bir bow alırsan(+3 vs.) hiç düşünme oraya git.Aktif yaratık değiller,senden yüksek oldukları için iyi exp verirler.Sen zaten bowsun ve armorsun,gelipte tepene yumruk vurana kadar sen canının yarısını indirmiş olursun.
önünde magical vuran moblar:
(önce lvl 42 ye kadar avrupaya kaç ve physical vuran taşlarla kas)
Sonra: çiçekler (ultra devil blood bilmemneysi) [46] White Spider [47-48-49] İshade-Hashade kardeşler [hatırlamıyorum] uzun bir süre sadece physical damage vuran moblar- niya magician (kasmasanda olur, 1 lvl altı veya üstü ile kas)
Sonra: çiçekler (ultra devil blood bilmemneysi) [46] White Spider [47-48-49] İshade-Hashade kardeşler [hatırlamıyorum] uzun bir süre sadece physical damage vuran moblar- niya magician (kasmasanda olur, 1 lvl altı veya üstü ile kas)
önünde magical vuran moblar:
kardeş avrupaya kaçmasına kaçayımda arrow satılmıo avrupada onun için zor oluo avrupada kasmak
bide elime 32 +5 bow almıştım str 1 atack raiting %5 crit 7 bunu kaç lvle kadar kullanabilirim
38 e kadar kullan, 38 de yenisini al.
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
fire agırlıklı cold=0 olan bir yapılandırmaysa bnm sana onerım protectordur fakat damage az gelırse yıne de garment gıyebılırsın cok buyuk farklar yaratmaz tamamen senın zevkıne kalmıs bır durm 👍
J
Jason Walker
⭐ 19y
Ya garment giy kasmana bak . 😁
O
Old School
⭐ 19y
evet ya çok uzatmışsınız yazdıkça yazmışsınız garment iyidir giyebilirsin
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
evet ya çok uzatmışsınız yazdıkça yazmışsınız garment iyidir giyebilirsinbilgi amaclı yazılan yazılar onlar bos konusmalar degıl mantıklı bır sonuca ulasmak adına...
garmentten şaşma...
36 lvl deniz kızlarında kasarken yanına pill almayı unutma zombie status atıyorlar..
sonra öldügün zman suçu garmente bağlama :D:D
garment ile mp potlarından tasarruf edip %20 daha hızlı koşarsn..
üzerindekiler npc malı olmadıgı sürece garment ile hiç bi str kendi lvlindeki moba ölmez..
36 lvl deniz kızlarında kasarken yanına pill almayı unutma zombie status atıyorlar..
sonra öldügün zman suçu garmente bağlama :D:D
garment ile mp potlarından tasarruf edip %20 daha hızlı koşarsn..
üzerindekiler npc malı olmadıgı sürece garment ile hiç bi str kendi lvlindeki moba ölmez..
Garmen sana 10 numara gider he bu ararda yeniyim herkeze merhaba:D:D ☕
Armor D: Bnce
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap