Icerige atla
Extraloob

Gidiyorum 3 Aylığına..

· 8 Replies · 1.2K views
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Arkadaşlar ben Küçükçekmece De Oturuyoruym Ama Babam Maltepe De Oturuyor.Annemle Birlikte Kalıyorum Normalde.3 Aylığına Tatilimi Orada Geçireceğim.Babam Bana İnternet Cafe de iş Bulmus xD Neyse Uzatmayayım.Hepiniz Allah'a Emanet Olun Kendinize İyi Bakın. 👋

Hoşçakalın Extraloob Ailesi...
Special thx to Flexi
8 Replies
T
TwiLighT ⭐ 18y
Hacım internet cafe de iş bulduysa işin daha kolay 🙄 gerçi patron izin verir mi bilinmez 😜
S
Still Life ⭐ 17y
Bye bro.
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Hacım internet cafe de iş bulduysa işin daha kolay 🙄 gerçi patron izin verir mi bilinmez :P

oda doğru ama iyi oldu ya xD en azından yorulmayacağım.1 haftadır pimapenci de çalışıyordum.Resmen ölüyordum.4 katım büyüklüğünde ve ağırlığında şeyleri taşıttırıyorlardı.1 hafta 1 ay gibi geldi..
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tatilin tadını çıkart internet cafede kendini geliştirmeye bak, network nedir ağ kurulumunda basit işlemler nelerdir kablolama nasıl yapılır win format ve kurulum tc kimlik no çıkartma sigorta bakma bunları iyice öğren bari ^^
C
tatilin tadını çıkart internet cafede kendini geliştirmeye bak, network nedir ağ kurulumunda basit işlemler nelerdir kablolama nasıl yapılır win format ve kurulum tc kimlik no çıkartma sigorta bakma bunları iyice öğren bari ^^

Bunların yanında yasak sitelere girenler nası faka bastırılır, deepfreeze'i devre dışı bırakıp virüs yerleştirmeye çalışanlar nasıl dövülür öğrenmen işine baya yarayacak 😄
P
Prisoners ⭐ 18y
Güle güle..
S
Spiral ⭐ 17y

Bunların yanında yasak sitelere girenler nası faka bastırılır, deepfreeze'i devre dışı bırakıp virüs yerleştirmeye çalışanlar nasıl dövülür öğrenmen işine baya yarayacak :D

😜

Görüşmek üzere dostum. kendine iyi bak.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: