Icerige atla
Extraloob

Fenerbahçe Ülker - Efes Pilsen maçına gidiyorum

· 13 Yanıt · 1.0K görüntüleme
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Fenerbahçe - Efes 5. maçında nasıl bir hakem skandalı yaşandığını herkes biliyor.Ve bu son şansımız.O yüzden saat 6 civarı ufaktan çıkıp gişeden bilet kapmayA çalışacağım.Eğer kapamazsam GFB'lilerin yanına gidip beleş maç kovalayacağım.

İyi şanslar bana ^^ 🎅
13 Yanıt
M
Metamorph ⭐ 19y
Taşındı.
P
Prada ⭐ 19y
İçimden bir ses bugün bu seri bitecek diyor. Bu kadar hakem hatası varken Fenerin yenilmesine şaşırmıyorum hiç.
S
Sanırım bugün bu kovalamaca sona ericek gibime geliyor , umarım maçı izlersin 😉
.NET
.NET ⭐ 19y
Seriden haberim yok. 3-1 mi durum?
[F New]Solo Gitarist
M
Mojito ⭐ 18y
yok herhalde en son 2-2 biliyorum yanlışmı hatırlıyorum
M
Metamorph ⭐ 19y
3-2 Efes önde
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Abi yapmayın bu kadar lütfen. Kurallardan haberi yok oyuncularınızın hakem hatası diyorsunuz. Hakemler dört dörtlük mü yönetiyor maçları tabi ki hayır ama bu kadar da yanlı düşünmeyin lütfen.
[ek #12654]
T
Küçükten beri Efes hayranıyımdır.Türkiye'de basketbol diyince eskiden 3 büyük vardı.Bu seneden sonra bence Tek Büyük EFES!
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Dün yine feci olaylar yaşanmış. Ne büyük talihsizliktir ki belkide son yılların en güzel final serisi oynandı. Her maç can alınıp can verildi , yakın geçen maçlarda iki takımda elinden geleni yaptı. Savunmalar devleşti , her maç farklı oyuncular öne çıktı. Gel gör ki seri böyle hatırlanmayacak.Olaylar serinin önüne geçti. Ayrıca helal olsun Efes'ime 2 yıldır alamadığı kupayı sonunda almayı başardı. Seneye Smith , Vujanic gidecek herhalde.Yerine Rakocevic ismi geçiyor ki avrupanın en önemli skoreri konumunda Rakocevic. Alırsak dehşet olur.Ayrıca Thornton & Shumpert & Kasun kesinlikle kalmalı... Her sene her sene kadro baştan kurulmasın artık. Ki başarı gelebilsin.Ayrıca gündemlerinde varmı bilmiyorum , CSKA Moskova bu sene düşük bütçe ile yola devam edecek oradan 1-2 güzel oyuncu koparılabilir , paraya kıyılıp. Çok uzattım ^^ Tebrikler efes.
[ek #12654]
L
Liu ⭐ 19y
Tebrikler efes.

😘 😘
T
hakem efesi şampiyon yaptı

Normal sezonun ikinci maçında eğer hakem hatası olmasaydı Efes Pilsen seriye 1-0 önce başlıyacaktı.Bu ne kadar önemli bir şey biliyor musun?Efes Pilsen bileğinin hakkıyla şampiyon oldu

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: