Sizlerinde bildiğiniz gibi son zamanların en çok konuşulan konularından biri, İslam Irkı (Araplar) , bende bu konuda kapsamlı bir araştırma yaptım. Aşağıda gördüğünüz bilgilerin hepsi Joymax'in resmi açıklamalarına dayanmaktadır. Hiçbirini uydurmadım.
English
The Arabians (Islamic characters) will have the ability to summon djinns. The summoned djinns will be able to battle and, through intensive training perform other feats of spirit magic. Islamic characters will be able to use the sword, blade, claw and the chakoRam as their weapons. The genies will be able to train in the 4 attributes of Earth, Wind, Fire, and Water
Türkçe
Araplar cin yaratma özelliğine sahip olacaklar. Cinler saldırma ve ruh büyüleri yapma yeteneklerine sahip olacaklar. İslam karakterler Sword, Blade, Claw ve Chakoram silahlarını kullanabilecekler. Cinler 4 büyü türü kullanabilecekler, Earth, Wind, Fire ve Water.
İslam Irkı Hakkında Bazı Bilgiler
English
1.New Islam Fantasy is all based upon the ancient cultures and legends of Islam.
2.Islam characters to freely control the power of lamp elves, the fresh and unique skill which cannot have been seen in the existing games get unfolded
3.Islam Areas :Full of the Arabian nights and mysterious Islam culture.
Türkçe
1.Yeni İslam ırkının temeli İslamiyetin tarihi, kültürü ve efsanelerine dayanıyor.
2.İslam karakterleri lamba cinlerini istedikleri gibi kullanabilecekler, bu yenidir ve daha önce hiç bir oyuna gelmemiştir.
3.İslam Irkının Bulunduğu Yer :Arap geceleri ve ilginç İslam kültürü ile dolu.
Haritada İslam Irkı
- Resim Silinmiş.
Buda bizim haritada:
- Resim Silinmiş.
İşte Gelecek Muhtemel İslam Karakterleri
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
arkadaşlar daha önceden açıldı bu konuda bir başlık ama bu daha kapsamlı bi anlatım
alıntıdır
Gelecek Olan Yeni Irk (İslam Çarlari)
· 22 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Woooww Twisted Evil .Cok Guzel Olcak Desenıze Laughing Bu Arada Verilmişti Önceden Yinede SAOL extrabeer mucX
Woooww Twisted Evil .Cok Guzel Olcak Desenıze Laughing Bu Arada Verilmişti Önceden Yinede SAOL extrabeer mucX
Ben araştırdım ama bulamadım başka bölümde olabilir Very Happy
islamdan çok arap ırkı desen daha uygun olurdu....
güzel paylaşım eline sağlık
Eline sağlk bunları arıodum bende Wink
Merakla bekliom İslam dünyasını
Cübbeli hoca fln yaparlar nazar duası okuyan Surprised Mr. Green
Ne zaman gelcek acaba tam yazıyormu ??
Merakla bekliom İslam dünyasını
Cübbeli hoca fln yaparlar nazar duası okuyan Surprised Mr. Green
Ne zaman gelcek acaba tam yazıyormu ??
ne zaman gelecekten çok kaçıncı legend acaba korede legend 7 hala islam yok
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
tarih varmı
bilgi için teşekkürler
C
cheng_xiao
⭐ 19y
en üstteki haritada hindistanda var Very Happy demekki 120 lvl orası olacak kahvekeyfi
Böyle islammı olur hatunların orası burası açık Laughing .Adamı incir ağacında asarlar Very Happy
Biz Legend 3 e anca geçicez ama adamlar legend 7 de 90 lvl var.90 lvl gelmesi de baya uzun iş o zaman.
Biz Legend 3 e anca geçicez ama adamlar legend 7 de 90 lvl var.90 lvl gelmesi de baya uzun iş o zaman.
Ksrodaki fortress war benim bildiğim legend 6 yla geliyo ama bizde legend 2 ile geldi.
1 sene öncede eu gelmeden önce aynı mevzu vardı Mr. Green
gelir gelir Mr. Green
Dayı müthiş eline saglık bence Sabit Exclamation
işte islam ya adam şaça sakala karışmış oyundedigin böyle olur Hacılarla birlikde Mr. Green
Gelsin varya hic en dandik charlar olsa bile DİREKKK gecerim.İyi ole tıp tıp cuppeli ahmet hoca gibi yapmamıslar karakterleri.
Bidde farkındaysanız sol allta bir buda var demekki gelcek baska bir ırk budalar...
ben türbanli koyarlar kadini islam irkinda demisitm ama olmadi Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap