- Resim Silinmiş.
1) Bayrağı Esir Al Eventini Hepimiz Biliyoruz 10 Tane Kupa Kırdırıp Hediyemizi Alıyorduk Bu Event Devam Edecek
2) İnanılmaz Düzeyde Extra Exp Gelecek Ve Bu Çok Level Atlayacağına İşarettir. Silkroadın Gerçek Eğlencesini Kaçırmayın .
Burda Anlatılan Exp Eventi Gelecekmiş Lakin Bu Sefer %5 Gibi Değil Çok Fazla Geleceği Söyleniyor ...
Silkroad'a Gelecek Olan Yeni Exp Eventi
· 17 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
M
Misproject
⭐ 19y
gelsin ya iyi oluyo
Ne zaman gelicegi hakkında bilgi varmı yoksa 9 D ile aynı andamı gelecek ?
Bir Bilgi Yok Ama 9D Eventiyle Verildiğine Göre Umuyorum 9D Gelince Event'te Gelecektir 🙄
O
Old School
⭐ 19y
Tahminim 9D ile birlikte gelcek
saol canımcım 😎
oooo süper olcak desene
Off Bu Süper Bi Event
Tutupta %10 Exp Arttırırlarsa Güzelce Söverim ?!!!!!!! 🎅
_
_DreaMTurK_
⭐ 19y
Bende Eski Event Ticket ından Duruyor Capture Flag olandan Onları Kullanabilcezmi 9 Taneydi Kullanamadım Sidmi 10 Oldu sTalldan aldım kullanabilcemmi acep ??????
T
The_DifferenT
⭐ 19y
onceden olmuştu %30 fazla exp ve sp point geliyodu sanırım yine o açılacak ama ne kdr surer bilmiyom
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Allah Süper 😈
O
Old School
⭐ 19y
Bencede süper event süresi içinde çok lvl atlarız
80 lwlar daha cabuk 90 olsur,cok takdir ederim bu yonunu :D
onceden olmuştu %30 fazla exp ve sp point geliyodu sanırım yine o açılacak ama ne kdr surer bilmiyomAynen gene böyle olur ama süreceği ne ki en fazla 1-2 hafta.. :?
O
Old School
⭐ 19y
Cimri joymax %30 dan fazla gelse keşke
T
The_DifferenT
⭐ 19y
onceden olmuştu %30 fazla exp ve sp point geliyodu sanırım yine o açılacak ama ne kdr surer bilmiyomAynen gene böyle olur ama süreceği ne ki en fazla 1-2 hafta.. :?
2 hafta sürerse mükemmel ama ben 1 hafta olur diyom o haftada yığılır millet lag dc vs. bşi anlamayız olur biter 😊
ayrıca onceden boyle oldugunda 1 hafta denmişti sonra 1 ay yaptılar super oldu tabi o zmnlar pek lvl derdi yoktu hızlı atlıyoduk bu 90 capında gelmesi iyi oldu
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap