Konuma başlıyorum:
Yeni itemler araştırmalarıma göre İslam ırkıyla birlikte gelecek!
İlk olarak;
Yeni Speed İtemleri: Sanırım Mavi olan %50 Kırmızı ise %100 Hız verecek!

Stat Point Resetleyici: Şu an İtem Mall da mevcut olan Sikll geri alıcının ekonomik boyudur. 10 Skill geri alır.

Reinforce Potionlar: Bu potlar Weapon, Armor, Accessorylere +2 basılmışgibi etki yaratır. Sürelidir! Süresi 30Dk

??? Bunu Anlayamadım: Korece bilen birini bulsam süper olacak!

Pet Skilleri: En güzeli bunlar bence petler artık skill'le vurabilecek bunlar, Ateş, Buz ve Yıldırımdır!

Summon Potu: İslam çarları gibi bütün çarların Summon özelliği olsun diye cin summonu da var.

Europa-Mercenary: Eski Mercenaryler geri dönecek! Bu sefer Eu olacaklar !

Skill Tabletleri: Bunlar yeni Skill'ler verecek ama ne olduğunu bulamadım! Biri warlock ve Cleric Skilli war ama diğeri ne bilmiyorum.

Yeni Jade Tablet: Bunları da tam çözemedim ama korece den İng. çevirebildiğim kadarıyla HP/MP Kurtarma falan diyor.

Yeni Sapphire Tablet: bunlar STR INT ve BAD STATUS DÜŞÜRÜCÜ oluyor.. Pot gibi kullanılıyor.

SÜRÇ-İ LİSAN EYLEDİYSEM AFFOLA!
Lütfen yorum ve teşekkürlerinizi esirgemeyin. Kesinlikle ÇALINTI falan değildir. Diğer forumlara da sunu söylemek istiyorum lütfen çalmayın çalıyorsanız da Poseidon HolyArcher' dan alıntıdır yazın bari.. 0 Km. kendi yapmış gibi koyup adamın asabını bozuyorlar. Yenilikleri bulmaya devam edeceğm!