Icerige atla
Extraloob

Gel Beraber Oynayalım

· 5 Yanıt · 2.3K görüntüleme
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y

Böyle bir video seriye başladım bakalım, seyrederseniz abone olursanız sevinirim. 😊 Öğretebileceğim birkaç şey vardır belki. pray:
5 Yanıt
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y

Yeni video geldi. 😊

Subscriberım olursanız sevinirim.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Adaş, umarım tutar videoların ama şunu söyleyebilirim ki Türk streamer'ların, youtube'cuların hepsinin ortak özelliği ilginç şeyler yapmaları. Genelde saçmalamasalar da, mala bak dedirtseler de izleniyor olmalarının sebebi bu. Sen onların yanında biraz fazla normal, sessiz sakin kalıyorsun. 😊
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Adaş, umarım tutar videoların ama şunu söyleyebilirim ki Türk streamer'ların, youtube'cuların hepsinin ortak özelliği ilginç şeyler yapmaları. Genelde saçmalamasalar da, mala bak dedirtseler de izleniyor olmalarının sebebi bu. Sen onların yanında biraz fazla normal, sessiz sakin kalıyorsun. :)

Yazdım kenara, teşekkürler. Yırtılacak tshirt, kırılacak monitör bulayım. 😁
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Adaş, umarım tutar videoların ama şunu söyleyebilirim ki Türk streamer'ların, youtube'cuların hepsinin ortak özelliği ilginç şeyler yapmaları. Genelde saçmalamasalar da, mala bak dedirtseler de izleniyor olmalarının sebebi bu. Sen onların yanında biraz fazla normal, sessiz sakin kalıyorsun. :)

Yazdım kenara, teşekkürler. Yırtılacak tshirt, kırılacak monitör bulayım. 😁

+1 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: