Böyle bir video seriye başladım bakalım, seyrederseniz abone olursanız sevinirim. 😊 Öğretebileceğim birkaç şey vardır belki. pray:
Gel Beraber Oynayalım
· 5 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
Böyle bir video seriye başladım bakalım, seyrederseniz abone olursanız sevinirim. 😊 Öğretebileceğim birkaç şey vardır belki. pray:
5 Yanıt
Yeni video geldi. 😊
Subscriberım olursanız sevinirim.
Adaş, umarım tutar videoların ama şunu söyleyebilirim ki Türk streamer'ların, youtube'cuların hepsinin ortak özelliği ilginç şeyler yapmaları. Genelde saçmalamasalar da, mala bak dedirtseler de izleniyor olmalarının sebebi bu. Sen onların yanında biraz fazla normal, sessiz sakin kalıyorsun. 😊
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yazdım kenara, teşekkürler. Yırtılacak tshirt, kırılacak monitör bulayım. 😁
Adaş, umarım tutar videoların ama şunu söyleyebilirim ki Türk streamer'ların, youtube'cuların hepsinin ortak özelliği ilginç şeyler yapmaları. Genelde saçmalamasalar da, mala bak dedirtseler de izleniyor olmalarının sebebi bu. Sen onların yanında biraz fazla normal, sessiz sakin kalıyorsun. :)
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
+1 😁
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildiAdaş, umarım tutar videoların ama şunu söyleyebilirim ki Türk streamer'ların, youtube'cuların hepsinin ortak özelliği ilginç şeyler yapmaları. Genelde saçmalamasalar da, mala bak dedirtseler de izleniyor olmalarının sebebi bu. Sen onların yanında biraz fazla normal, sessiz sakin kalıyorsun. :)
+1 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap