ben 500lü yıllara geriye gitmek isterdim.Peygamber Efendimiz (s.a.v)'ı görebilmek için...
Siz?
Geçmişe dönebilseydiniz,, hangi zamana ve nereye giderdiniz?
· 35 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
35 Yanıt
geçmişte yaptığım o kadar hata var ki onları düzeltmek için pek uzağa gitmezdim heralde extraokk
Peygamberimiz gercekten güzel bir fikir.Bunu isterdim.Her Türk gibi Ata'mızı görmek için 1900'lı yıllara gitmek isterdim.Her Fenerli gibi 1911 yılına gidip 7-0'lik FB_GS macında kaleci olmak isterdim
Peygamberimiz gercekten güzel bir fikir.Bunu isterdim.Her Türk gibi Ata'mızı görmek için 1900'lı yıllara gitmek isterdim.Her Fenerli gibi 1911 yılına gidip 7-0'lik FB_GS macında kaleci olmak isterdim
Gerçekten güzel bir fikir perde
ben 1453 yılına gidip İstanbul'un fethini izlemek isterdim extraokk
1500lü yıllarda ingilterede yaşamak isterdim bir northshiled semtinde yağmurlu ve bol yeşilli bir günde detective
Kurtuluş Savaşı zmanı...

Adolf HİTLER,M.K.Atatürk,Che GUEVARA
R
RoyalFlush
⭐ 19y
sadece ve sadece atamızı bir kere olsun görmek isterdim
avrupanın amerika kıtasını bulduğu dönemine gidip amerika kıtasını bn bulurdum headbang2ft9
Tüm tarihteki önemli icatlar ansiklopedilerini toplayıp M.S 600-700 yıllara gidip tarihteki en büyük bilgin ve mucit olarak binlerce yıl boyunca hayranlıkla hikayelerimin anlatılmasını isterdim. Vay canına bu Cem nasıl bir adammış bunlar kızlarını diri diri gömerken bu 643 yılında evinde LCD TV izliyormuş vay beee.
Yaw meka neden sansürlü??
M
muratko193
⭐ 19y
1071(Malazgirt savası)Bİlmeyen Arkadaslar için Bi Ozet Geceyim(Savas Anadolu'da, Muş'a bağlı Malazgirt Ovasında meydana gelmişti.Cuma Gunu Olmustur Cuma Namazından Sonra BAslamıstır Alparsan Su Sozuyle Baslamıstır Savasa 'Kumandanlarım, askerlerim! Biz ne kadar az olursak olalım, onlar ne kadar çok olursa olsunlar, daha fazla bekleyemeyiz. Bütün Müslümanların minberlerde bizim için dua ettiği şu saatlerde kendimi düşman üzerine atmak istiyorum. Ya muzaffer olur gayeme ulaşırım, ya şehit olur cennete girerim. Bir er gibi savaşa gireceğim. Üzerimde sultanlık belirtisi hiçbir şey yoktur. Şehit olursam, üzerimdeki şu beyaz elbise kefenim olsun. O zaman ruhum göklere çıkacaktır.' Karsısındaki Bizans Ordusu Yaklasık 200 bin kişilikti Osmanlı Ordusu ise Sadece 50 bin kişiydi ve savas 5 saat içerisinde Osmanlı Devletinin Galibiyetiyle Sonuclanmıstır
Ben İstediğim o kadr çok şey varki...Fenerbahcenin Türkiye kupasını aldığını gören son insanlar olmak isterdim Mr. Green Mr. Green
I
iwontcry4u
⭐ 19y
Geçen yaz tatilinin başına dönmek isterdim Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green
1. yıla
Viyana kuşatmasına komutan olmak isterdim Kanuni döneminde kahvekeyfi
Fransız ihtilali dönemine kadın bi lider olarak gitmek isterdim
yaz tatilinin başı tabikide
ben 500lü yıllara geriye gitmek isterdim.Peygamber Efendimiz (s.a.v)'ı görebilmek için...
Siz?
bende 🍺
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap