Icerige atla
Extraloob

Hangi Üniversite Ve Hangi Bölüm istiyosun.

· 26 Yanıt · 2.3K görüntüleme
M
Mojito OP ⭐ 18y
Evet arkadaşlar herkes hedeflerini yazsın.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi
Bİlgisayar Müh.
26 Yanıt
T
T_RoCK ⭐ 18y
Ankara hukuk - istanbul hukuk olmadı en son tercih Ege üniversitesi ingilizce işletme ^^
J
Josephine ⭐ 17y
Antalya üniversitesi.
Türkçe öğretmenliği(var mı tam olarak bilmiyorum)
F
Furina ⭐ 19y
Hacettepe Tıp Fakültesi 😎
O
Old School ⭐ 19y
Odtü yada Hacettepe ünüversitesi bilgisayar mühendisliği
W
Önceliğim Harp Okulları.Als'de başarılı olmama karşın rahatsızlığım nedeniyle girememiştim lakin rahatsızlığım gittikçe azalıyor , vücudumda bu rahatsızlık dışında Askeri eğitim görmemi engelleyecek bir husus yok.Eğer Harp Okulu olmassa İnşaat Mühendisliklerinden birini yazabilirim.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Meslek olarak Bilgisayar Mühendisliği lakin iş bulmak biraz etikete baktığından Diş Hekimliği diyorum üniversite farketmez ^^
Ps:Çok az fark var denemelerimle hedef arasında umarım pazar günü sorun olmaz da giderim... Olmazsa seneye tekrar daha iyisi için uğraşacağım. Tabi herşeyden önce hayırlısı olsun
[ek #12654]
M
Mojito OP ⭐ 18y
puan kaç yapıyorsun :S
H
hmzsnmz ⭐ 19y
puan kaç yapıyorsun :S

Okul puanı say2 335-340 falan (buranın bilg müh 332 falan ile kapattı orayla sınırda.. Diş hekimliği ise zor bu puanla , lakin dün akşam abimle oturduk konuştuk ^^ Beslenme & Diyetetik üzerine yoğunlaştık Hacettepe'de ve Erciyes'te var Hacettepe say2 339 ile alıyor Erciyes say1 346 ile alıyor.
[ek #12654]
M
Mojito OP ⭐ 18y
Hacım inş. ama iş imkanları nasıl o meslekte :S
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Hacım inş. ama iş imkanları nasıl o meslekte :S

TR'de sadece 2 üniversitede var bu da yeni yaygınlaşıyor demektir ki yeni çıkan birşeyde o işi ilk yapanlardan olursan zaten tabi birazda akıllı olursan köşeyi dönersin ^^ Çok detaylı bilgim yok o meslekle ilgili puanlar açıklandıktan sonra rehberlik servisiyle oturur konuşuruz zaten xD
[ek #12654]
L
Lampard_08 ⭐ 17y
İTÜ Maden Mühendisliği 😎
P
Prada ⭐ 19y
Bu soruyu kendime 10 sene önce soruyordum. lise bitti uni bitti Ne güzel günlerdi ^^
L
Lampard_08 ⭐ 17y
Bu soruyu kendime 10 sene önce soruyordum. lise bitti uni bitti Ne güzel günlerdi ^^

peki hacım şimdi ne işle meşgulsun.
E
Espio ⭐ 19y
California State - İşletme
M
Mojito OP ⭐ 18y
California State - İşletme

orası burslumu alıyo :S
E
Espio ⭐ 19y
İlk yıl ücretli sonraki yıllarda burs başvuru şansları var sanırım
M
Mojito OP ⭐ 18y
o zaman iyi puan yapmak lazım yani öle değilmi yada orda iyi bir başarı göstermek.
B
ünwtenin sınawlarında başarı elde etmesi lazım yani orda dersleri baya ii dinlemesi lazım^^
adam oraya eğlenmeye gidiyor bide ders dinliycek pff 😜
Windy
Windy ⭐ 19y
o zaman iyi puan yapmak lazım yani öle değilmi yada orda iyi bir başarı göstermek.

ya da paran olması lazım 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: