Evet arkadaşlar herkes hedeflerini yazsın.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi
Bİlgisayar Müh.
Hangi Üniversite Ve Hangi Bölüm istiyosun.
· 26 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
Ankara hukuk - istanbul hukuk olmadı en son tercih Ege üniversitesi ingilizce işletme ^^
Antalya üniversitesi.
Türkçe öğretmenliği(var mı tam olarak bilmiyorum)
Türkçe öğretmenliği(var mı tam olarak bilmiyorum)
Hacettepe Tıp Fakültesi 😎
O
Old School
⭐ 19y
Odtü yada Hacettepe ünüversitesi bilgisayar mühendisliği
W
Winterspring
⭐ 18y
Önceliğim Harp Okulları.Als'de başarılı olmama karşın rahatsızlığım nedeniyle girememiştim lakin rahatsızlığım gittikçe azalıyor , vücudumda bu rahatsızlık dışında Askeri eğitim görmemi engelleyecek bir husus yok.Eğer Harp Okulu olmassa İnşaat Mühendisliklerinden birini yazabilirim.
Meslek olarak Bilgisayar Mühendisliği lakin iş bulmak biraz etikete baktığından Diş Hekimliği diyorum üniversite farketmez ^^
Ps:Çok az fark var denemelerimle hedef arasında umarım pazar günü sorun olmaz da giderim... Olmazsa seneye tekrar daha iyisi için uğraşacağım. Tabi herşeyden önce hayırlısı olsun
Ps:Çok az fark var denemelerimle hedef arasında umarım pazar günü sorun olmaz da giderim... Olmazsa seneye tekrar daha iyisi için uğraşacağım. Tabi herşeyden önce hayırlısı olsun
[ek #12654]
puan kaç yapıyorsun :S
puan kaç yapıyorsun :S
Okul puanı say2 335-340 falan (buranın bilg müh 332 falan ile kapattı orayla sınırda.. Diş hekimliği ise zor bu puanla , lakin dün akşam abimle oturduk konuştuk ^^ Beslenme & Diyetetik üzerine yoğunlaştık Hacettepe'de ve Erciyes'te var Hacettepe say2 339 ile alıyor Erciyes say1 346 ile alıyor.
[ek #12654]
Hacım inş. ama iş imkanları nasıl o meslekte :S
Hacım inş. ama iş imkanları nasıl o meslekte :S
TR'de sadece 2 üniversitede var bu da yeni yaygınlaşıyor demektir ki yeni çıkan birşeyde o işi ilk yapanlardan olursan zaten tabi birazda akıllı olursan köşeyi dönersin ^^ Çok detaylı bilgim yok o meslekle ilgili puanlar açıklandıktan sonra rehberlik servisiyle oturur konuşuruz zaten xD
[ek #12654]
L
Lampard_08
⭐ 17y
İTÜ Maden Mühendisliği 😎
Bu soruyu kendime 10 sene önce soruyordum. lise bitti uni bitti Ne güzel günlerdi ^^
L
Lampard_08
⭐ 17y
Bu soruyu kendime 10 sene önce soruyordum. lise bitti uni bitti Ne güzel günlerdi ^^
peki hacım şimdi ne işle meşgulsun.
California State - İşletme
California State - İşletme
orası burslumu alıyo :S
İlk yıl ücretli sonraki yıllarda burs başvuru şansları var sanırım
o zaman iyi puan yapmak lazım yani öle değilmi yada orda iyi bir başarı göstermek.
B
BrendiBelle
⭐ 18y
ünwtenin sınawlarında başarı elde etmesi lazım yani orda dersleri baya ii dinlemesi lazım^^
adam oraya eğlenmeye gidiyor bide ders dinliycek pff 😜
adam oraya eğlenmeye gidiyor bide ders dinliycek pff 😜
o zaman iyi puan yapmak lazım yani öle değilmi yada orda iyi bir başarı göstermek.
ya da paran olması lazım 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap