Icerige atla
Extraloob

Gamegami & Wemade Max: Telif Hakkı İhtarları 2021

· 27 Yanıt · 13K görüntüleme Sabitlenen
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
exl.gif Wemade Max hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

exl.gif 14 Mayıs 2021 tarihinde Gamegami - Silkroad Online Türkiye & Wemade Max'in başlatmış olduğu telif hakkı ihtarları bu konu altında toplanmıştır ve gelişme oldukça konu güncellenecektir.

ico_hot.gif Gamegami (TRSRO) resmi açılışını yapmadan önce yapmış olduğu canlı yayında yasal olmayan/private serverlara izin vermeyeceklerini belirtmişti fakat bir süredir bu konuda gözle görülür bir adım atılmamıştı.
14 Mayıs 2021 gecesi ise ilk ban dalgası Twitch üzerinden private server yayını yapan yayıncılar ile başlamış oldu.

Banlanan yayıncılara gönderilen e-posta:
Screenshot_3 (1).png

ico_hot.gif Banlandığı bilinen bazı popüler yayıncılar:
(Tüm yayıncıların banları 48 saat sonra kalkmıştır)
- DouLIVE
- CengizhanCelik
- Nasty
- egelee
- JOK3BOX

ico_hot.gif Yönetim ekibi tarafından ban dalgasının ardından Silkroad Online Türkiye - Gamegami resmi Discord sunucusunda #yayındayım adında bir kanal oluşturuldu.

Screenshot_14.png

ico_hot.gif Twitch ban dalgasının ardından 16 Mayıs'ta Gamegami Silkroad Online Türkiye Avrupa Irkı teaser videosunu paylaştı.
[URL unfurl="true"]https://www.extraloob.com/forums/threads/silkroad-online-turkiye-avrupa-irki-geliyor.319615/

[IMG alt="ico_hot.gif"]https://www.extraloob.com/forums/attachments/ico_hot-gif.47286/ Dlive üzerinde private server yayını yapan yayıncıların da hesaplarının askıya alındığı iddia ediliyor.

new.gif Youtube'da bulunan private server videolarına sıkı bir şekilde Gamegami tarafından telif atılıyor.
Screenshot_39.png

Konu Silkroad Online gündemini takip edemeyen/vakti olmayan veya denk gelmeyen topluluk üyelerini bilgilendirme amaçlı açılmıştır.
Gelişme oldukça konu güncellenecektir.
Dosyalar (6)
27 Yanıt
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
🕵️
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
AlbertHein
Sadece türk yayıncılar değil,
Electus gibi populatesini sürekli koruyan private serverin sahibi pr0x'un kanalı ve buna bağlı olan bütün yayın kanalları,
Sailor gibi 2 tane servere sahip ve aktifliğini halen üst düzeylerde tutan MeGaMaX'ın kanalı ve buna bağlı olan bütün yayın kanalları.

Gerçekten büyük bir dalga oldu yani.
Burdan sonra TRSro veya Isro'ya dönüşler bekleniyor ama bakalım hayırlısı 😊
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y

Sadece türk yayıncılar değil,
Electus gibi populatesini sürekli koruyan private serverin sahibi pr0x'un kanalı ve buna bağlı olan bütün yayın kanalları,
Sailor gibi 2 tane servere sahip ve aktifliğini halen üst düzeylerde tutan MeGaMaX'ın kanalı ve buna bağlı olan bütün yayın kanalları.

Gerçekten büyük bir dalga oldu yani.
Burdan sonra TRSro veya Isro'ya dönüşler bekleniyor ama bakalım hayırlısı 😊

Şuanda bile silk çok pahalı ve TRSRO bildiğin pvp servere dönmüş durumda. Heryerde +16 lar +17ler uçuşuyor. Bu yüzden bırakmıştım TRSRO yu birdaha da döner miyim bilmiyorum bu silk fiyatları ile

Düzenleme: Ayrıca millet proxy ile 1 party çar kasıyor, önce onlara çözüm bulsunlar.
Yapsınlar Sailor online gibi botsuz oyun bak bakalım o zaman ne olur,
Herakross
AlbertHein

Şuanda bile silk çok pahalı ve TRSRO bildiğin pvp servere dönmüş durumda. Heryerde +16 lar +17ler uçuşuyor. Bu yüzden bırakmıştım TRSRO yu birdaha da döner miyim bilmiyorum bu silk fiyatları ile

Düzenleme: Ayrıca millet proxy ile 1 party çar kasıyor, önce onlara çözüm bulsunlar.
Yapsınlar Sailor online gibi botsuz oyun bak bakalım o zaman ne olur,

+16 +17 +18 konusunda haklısın, bayağı aldı başını gidiyor alchemy sistemi. Bayağı bi silk harcamadan char yapmakta zor. Ayrıca aktivitede sınırlı.
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y

+16 +17 +18 konusunda haklısın, bayağı aldı başını gidiyor alchemy sistemi. Bayağı bi silk harcamadan char yapmakta zor. Ayrıca aktivitede sınırlı.

TRSRO daki hesapları sattım sailor redseaya başladım, oyunda bot yok oyun için macro var. gayette yeterli. Silk fiyatları ucuz olsaydı onu da alırdım ama 1 haftada ortalama 110 olabiliyorum sw eğlenceli görünüyor.
Herakross
AlbertHein

TRSRO daki hesapları sattım sailor redseaya başladım, oyunda bot yok oyun için macro var. gayette yeterli. Silk fiyatları ucuz olsaydı onu da alırdım ama 1 haftada ortalama 110 olabiliyorum sw eğlenceli görünüyor.

Oyuna ayıracak çok vaktin var ise güzel server. Günde 15 kere falan dungeon dönmen gerekiyor HWT'de. 2x Battlefield Of Infinity dönmen gerekiyor. Ayrıca styria olsun, survival olsun sürekli girmen gerekior ki set ve silah yapabilesin.
Bende oynuyordum, çok sıktı bir zaman sonra saatlerce dungeon dönmek zorundasın falan.
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y

Oyuna ayıracak çok vaktin var ise güzel server. Günde 15 kere falan dungeon dönmen gerekiyor HWT'de. 2x Battlefield Of Infinity dönmen gerekiyor. Ayrıca styria olsun, survival olsun sürekli girmen gerekior ki set ve silah yapabilesin.
Bende oynuyordum, çok sıktı bir zaman sonra saatlerce dungeon dönmek zorundasın falan.

1 hafta oldu başlayalı, bakalım sıkılana kadar takılırım artık 😁
Herakross
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
[IMG alt="ico_hot.gif"]https://www.extraloob.com/forums/attachments/ico_hot-gif.47286/ Dlive üzerinde private server yayını yapan yayıncıların da hesaplarının askıya alındığı iddia ediliyor.

silkroadbandlive.jpg
Dosyalar (1)
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Yabancılar neden ban yiyor gamegami TR sınırları içerisinde yayın hakkı yok mu?
Flexi
Flexi ⭐ 14y

Yabancılar neden ban yiyor gamegami TR sınırları içerisinde yayın hakkı yok mu?

Bildiğim kadarıyla Türkiye ve çevresi ülkelere de hakkı var. Mısır vs.
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
Screenshot_24.png

Wemade Max (Joymax)'e, bu alanda daha ne gibi adımlar atacakları ile ilgili ticket gönderildiğinde "sorularınızı direkt olarak Gamegami'ye sorun" yanıtı geliyor.
Dosyalar (1)
AlbertHein

Screenshot_24.png

Wemade Max (Joymax)'e, bu alanda daha ne gibi adımlar atacakları ile ilgili ticket gönderildiğinde "sorularınızı direkt olarak Gamegami'ye sorun" yanıtı geliyor.

Araları pek iyi değil gibi 😄
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y

new.gif En büyük private serverlardan Electus'un websitesi ve Facebook sayfasına ulaşılamıyor.

Spoiler
Screenshot_25.pngScreenshot_26.png

Merak edip dc adresine girdim oradada bunu yazmış

Spoiler
asas.png
Dosyalar (1)
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
AlbertHein

Merak edip dc adresine girdim oradada bunu yazmış

Spoiler
asas.png

pr0x böyle bırakıp gidicek bir şahıs değil. Zannımca çok büyük planları var.
Muhtemelen yeni serveri ile efsane bir şekilde dönüş yapabilir.
Roycolt
Roycolt ⭐ 17y
Milleti banlayacaklarina şu serverların kapasitelerini arttirsalar da oyuna adam akıllı başlasak !
Florensia
Florensia ⭐ 13y
Su akar yolunu bulur ve bi süre sonrada salarlar bence daha önce gameforge metin2 ve knightta yaşandı diye biliyorum bilhassa gameforge metin2 baya uğraştı yayıncılar ve privateler ile ama sonunu getiremediler metin2de vs silkroada ne olacak heycanla beklemedeyim hatta hala metin2de sürekli youtube kanalları ban yiyor adamlar tekrar tekrar açip devam ediyo
centos17
centos17 ⭐ 7y
privateleri kapatsınlar anladık sonuçta oyun hakları onların fakat yayın yapanları da hedef almaları çağ dışı bir durum özgür internet ortamında isteyen istediği oyunun yayını yapması lazım tabi içerikte toplum ahlakına aykırı bir konu varsa zaten gamegamiye gerek kalmadan YouTube vb. platformlar videoya gerekli tedbirleri koyuyorlar
[F new roman]öğrenmek yetmez düşünmekte lazım...
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
Youtube'da bulunan private server videolarına sıkı bir şekilde Gamegami tarafından telif atılıyor.

Spoiler
Screenshot_39.png
Dosyalar (1)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: