bu silk itemler tam olarak ne işe yarıyor detaylı bilgi verebilir misiniz lütfen....
Max Protector-Max enhancer yardım!!!
· 7 Yanıt · 4.5K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Sanırsam 12 dg ve üstü itemler de çalışıyor, + denediğin de nasıl proflar -1 düşürüyorsa bunlar ise , +13 ten sonrası için -1 düşmemesini sağlıyor, kısaca +13 ten +15 e kolaylıkla basmanı sağlıyor hiç patlamadan, bildiğim kadarıyla bu şekil de
vsroeditor.com
⭐ 16y
Sanırım detaylı bilgiye @Skrillex sahip olabilir.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb. RanstaMonsta
⭐ 10y
Sanırsam 12 dg ve üstü itemler de çalışıyor, + denediğin de nasıl proflar -1 düşürüyorsa bunlar ise , +13 ten sonrası için -1 düşmemesini sağlıyor, kısaca +13 ten +15 e kolaylıkla basmanı sağlıyor hiç patlamadan, bildiğim kadarıyla bu şekil de
Ben de böyle biliyorum. Kendisi aktif bir isro oyuncusu 👍

Burak Yoğun
⭐ 11y
bu silk itemler tam olarak ne işe yarıyor detaylı bilgi verebilir misiniz lütfen....
Max Protector: Silahın +13 diyelim sen silahına protector bastığın zaman + basıyorsun ya + denerken başarız olursa silahının kaybolmasını engelliyo +13de deneme yaptın geri +12ye düşüyor.
Max Enhancer: Silahı tek seferde + 13 veya +15 yapmaya yarıyor diye biliyorum ama deneme başarısız olursa silah kayboluyor diye biliyorum.
Mediadana bunların açıklamarını çıkardım ingilizce olarak sağlam çeviri bulursanız bakın 😄
ARCHEMY_ENHANCER_GREAT_01: Max Enhancer; A weapons max enhancer made by a great alchemist. Weapons can be enhanced to a maximum of +15, surpassing the maximum reinforcement level of +12, but because of the great power, the enhanced weapons are unstable.
GOOD_LUCK_CHARM_GREAT_01: Max Protector; An auxiliary enhancer which temporarily controls unstable spirits. When reinforcement fails, the Max Protector prevents the weapon from being destroyed and is destroyed in the process.
15 degre sılaha +7 denemek istiyorum bu aşamada bu itemleri kullanmazsam sılah kaybolmaz değil mi?
Eskiden immortal astral falan vardi . Ne oldu onlara ? 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap