Icerige atla
Extraloob

Gamegami & Wemade Max: Telif Hakkı İhtarları 2021

· 27 Replies · 13K views Pinned · Page 2 / 2
Replies
AlbertHein

Youtube'da bulunan private server videolarına sıkı bir şekilde Gamegami tarafından telif atılıyor.

Spoiler
Screenshot_39.png

9 sene önceki bir tane kasılma videom vardı ona bile telif atmışlar. Püüüüüüüüüüüüüüüüü
AlbertHein
Sanırım aramaya silkroad yazmışlar baştan sonra atmışlar ne bulurlarsa 😄
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y

Sanırım aramaya silkroad yazmışlar baştan sonra atmışlar ne bulurlarsa 😄

Evet, öyle yapıyorlardır, private gördüklerine atarlar. Daha videon varsa gizleyebilirsin youtube studio üzerinden.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Twitch yayını tamam da youtube 'a saldırmaları , özellikle de kendilerinden önce yüklenilen videoları kaldırmaları yersiz olmuş.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y

Twitch yayını tamam da youtube 'a saldırmaları , özellikle de kendilerinden önce yüklenilen videoları kaldırmaları yersiz olmuş.

Kesinlikle katılıyorum.

TRSroya başlama niyetim vardı, ya bi ara baktım itemlere, millet +15leri dizmiş full sox.

Electus olayı da ilginç olmuş.
Yaralı style
AlbertHein

Kesinlikle katılıyorum.

TRSroya başlama niyetim vardı, ya bi ara baktım itemlere, millet +15leri dizmiş full sox.

Electus olayı da ilginç olmuş.

Oyuna belirli bir limit getirmeleri lazımdı, herşeyi düşünüyorsun wheel fortune kaldırıyorsun ama yine oyundaki dengesizliğe engel olamıyorsun çok kötü bir durum.

Yarın Euro gelse yine aynı olacak. Max 3-4 ay sonra yine yavaş yavaş ölmeye başlayacak.
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
Silkroad Online Türkiye resmi Discord sunucusunda yapılan duyurudan alıntı;
"Ayrıca kısa bir süre önce başlatılan telif ve yasal hak koruma çalışmaları kararlılıkla devam edecektir."

Screenshot_53.png
Files (1)

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: