Icerige atla
Extraloob

Game of Thrones 8. Sezon 2019'da! (Final Sezonu)

· 52 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
Vay be ne bölümdü. İlk bölümlere yapılan arya göndermeleri efsane.

Spoiler
Sonunda bölümü beğenen birini daha bulabildim. Kimse beğenmiyor hocam ya, yok çok karanlıkmış kimsenin yüzü görünmüyormuş (ben nasıl gördüysem), bu kadar kolay mıymış saçma sapan bir ton şey daha...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Spoiler
Sonunda bölümü beğenen birini daha bulabildim. Kimse beğenmiyor hocam ya, yok çok karanlıkmış kimsenin yüzü görünmüyormuş (ben nasıl gördüysem), bu kadar kolay mıymış saçma sapan bir ton şey daha...

Bu dizi zaten her zaman karanlıktı ki 🤣
ExcI
ExcI ⭐ 10y
1 ay önce sinemada game of thrones final sezonu yazıyordu dedim ki ne diziymiş finali sinemada yayınlıyorlar.
Sonra bi baktım insanlar her hafta final sezonu hakkında başka başka konuşuyoreekd1
bende diyorum sürekli aynı bölüm mü izlenir.eekd1
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Spoiler

Spoiler
Yanlız gerçekten çoğu sahne görünmedi ya, bende şikayetçiyim 😄 1 sene bekliyoruz biz bu bölümleri adam edip bize sunsunlar diye.. Eee bişey görememek için mi bekliyoruz ? Benim için bölüm hiçbişey anlamadan geçti. O ne, bu kim, noldu ki derken bölüm finaline kadar geldik.. Bi de koskoca Akgezenlerin başı bu kadar mı kolay lokma ? Ben Bran bişeyler yapacak diye bekledim hep ama Arya'nın maymun gibi üstüne zıplamasını hiç hayal bile edememiştim.. O kadar akgezenin arasından 😊

Bilmiyorum yaaa abartmışlar biraz, sırf 1 bölüm savaş sürsün diye ellerinden geleni yapmışlar ama tadı tuzu bozulmuş....
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Yanlız gerçekten çoğu sahne görünmedi ya, bende şikayetçiyim 😄 1 sene bekliyoruz biz bu bölümleri adam edip bize sunsunlar diye.. Eee bişey görememek için mi bekliyoruz ? Benim için bölüm hiçbişey anlamadan geçti. O ne, bu kim, noldu ki derken bölüm finaline kadar geldik.. Bi de koskoca Akgezenlerin başı bu kadar mı kolay lokma ? Ben Bran bişeyler yapacak diye bekledim hep ama Arya'nın maymun gibi üstüne zıplamasını hiç hayal bile edememiştim.. O kadar akgezenin arasından 😊

Bilmiyorum yaaa abartmışlar biraz, sırf 1 bölüm savaş sürsün diye ellerinden geleni yapmışlar ama tadı tuzu bozulmuş....

Spoiler
Arya küçümsenmemeli. Sadece küçük bir kız çocuğu değil, aynı zamanda many-faced-god geyiğininde müridi. Önceki sezonlarda Jaqen'den eğitim alıp yüzünü falan değiştiriyordu. Night king'i öldürebilecek ve mantıklı kabul edilebilecek tek adam jon snow'du ama onunlada kılıç savaşı yapıp öldürseydi, bence çok basit olurdu. Arya'nın yaptığı hareketle öldürmesi bence daha güzeldi.

Ayrıca "Not today" referansı efsaneydi.

Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Spoiler
Arya küçümsenmemeli. Sadece küçük bir kız çocuğu değil, aynı zamanda many-faced-god geyiğininde müridi. Önceki sezonlarda Jaqen'den eğitim alıp yüzünü falan değiştiriyordu. Night king'i öldürebilecek ve mantıklı kabul edilebilecek tek adam jon snow'du ama onunlada kılıç savaşı yapıp öldürseydi, bence çok basit olurdu. Arya'nın yaptığı hareketle öldürmesi bence daha güzeldi.

Ayrıca "Not today" referansı efsaneydi.

Spoiler
Arya benim de favorim, ailesinin öcünü aldıktan sonra hele var yaa o zamandan sonra Arya reis tek geçerim ama ne bileyim daha farklı egzantrik bişeyler bekliyodum 😄 Bildiğin hepsi armut gibi dururken üstlerinden zıpladı da geldi abi yaaa 😄 Bu kadar basit olmamalıydı, bin bir çeşit sahne çıkardı o adamın ölmesi için..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
🎭 🎭 🎭 :olucem::olucem::olucem:
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
Spoiler
Artık birileri ölebilir miiii?????????????????
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Spoiler
Artık birileri ölebilir miiii?????????????????

Spoiler
Missandei mi ne o gitti, ejderhalardan biri daha gitti daha ne olsun..
EXL | SRO | İŞKOLİK
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
Spoiler
Missandei mi ne o gitti, ejderhalardan biri daha gitti daha ne olsun..

Spoiler
Ejderhalar çok basit ölüyor ve Missandei de çok önemli değildi.
Maynard
Maynard ⭐ 14y
spoiler parametresinin tek işe yaradığı konu sanırım burası 😆
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
Melon
Melon ⭐ 15y
Tüm sezonların mevcut olduğu bir site var mı?

Sıfır'dan başlıyacağım, torrent ile uğraşmak istemiyorum
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Tüm sezonların mevcut olduğu bir site var mı?

Sıfır'dan başlıyacağım, torrent ile uğraşmak istemiyorum

Sıfırdan başlayacaksan ya Bein Connect'ten izleyeceksin aylık 15 lira mı neydi tutarı yada telefonun android ise Google Play Store'da olmayan "Taraftar TV" indireceksin internetten ve ordan sorunsuzca izleyeceksin.
EXL | SRO | İŞKOLİK
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
"İZLEMEYEN AÇMASIN AĞIR SPOİLER "
Ağzım açık izledim tüm bölümü hiç beklemediğim şekilde bir son gerçekleşti,8 sezondur ölmesini beklediğim cerceinin ölümüne bile sevinemedim. ''Mad Queen''
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
"İZLEMEYEN AÇMASIN AĞIR SPOİLER "
Ağzım açık izledim tüm bölümü hiç beklemediğim şekilde bir son gerçekleşti,8 sezondur ölmesini beklediğim cerceinin ölümüne bile sevinemedim. ''Mad Queen''

Spoiler
Al benden de o kadar 😄 Khaleesi çıldırdı resmen çok fenaydı orası. Tyrion'a bir şey olmaz umarım çok korkuyorum :D
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Spoiler
Al benden de o kadar 😄 Khaleesi çıldırdı resmen çok fenaydı orası. Tyrion'a bir şey olmaz umarım çok korkuyorum :D

Spoiler
Bu gazla onuda idam eder,kendine karşı duranıda idam eder kadın sıyırdı babasının yapamadığını yaptı.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Spoiler
Abi gerçekten soluksuz izlenen bir bölümdü ya, Çan sahnesinden sonra acaba Cercei nasıl öldürecek falan diye düşünüyodum abooovv şehir kalmadı 😄 Yeni yedi krallığın sarayını kuzeye inşa ederler heralde 😄
EXL | SRO | İŞKOLİK
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Spoiler
Evet arkadaşlar tipik bir güç zehirlenmesi görüyorsunuz
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Spoiler
Evet arkadaşlar tipik bir güç zehirlenmesi görüyorsunuz

Spoiler
Böyle düşünme ama.. Bunu yapmamak için çok direndi ve çok çaba sarfetti bence.. Böyle olmasını isteyenler akreplerine güvenip 1 ejderden korkmayanlardı.
EXL | SRO | İŞKOLİK
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Spoiler
Böyle düşünme ama.. Bunu yapmamak için çok direndi ve çok çaba sarfetti bence.. Böyle olmasını isteyenler akreplerine güvenip 1 ejderden korkmayanlardı.

Spoiler
Kadını çok köşeye sıkıştırdıkları bir gerçek,özellikle de Jon. Yani madem tahtta hak iddia etmiyorsun,savaş bitene kadar kes sesini savaştan sonra söyleyeceksen söyle. Muhtemelen son bölümde khalesi öldürülecek,birkaç ana karakter ölümü daha bekliyorum,yönetmen izledikten sonra terapiye ihtiyaç duyacaksınız diye açıklama yapmıştı 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: