Icerige atla
Extraloob

Game of Thrones 8. Sezon 2019'da! (Final Sezonu)

· 52 Yanıt · 14K görüntüleme
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
cq5dam.web.1200.675.jpeg

Destansı fantezi serisi Game of Thrones 6 bölümlük 8. son sezonuyla 2019'da dönüyor!

Yeni sezonun yönetmenleri David Benioff & D.B. Weiss, David Nutter ve Miguel Sapochnik olurken yazarlarıysa David Benioff & D.B. Weiss, Bryan Cogman ve Dave Hill.

Serinin uygulayıcı yapımcıları David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger ve Bernadette Caulfield. Ortak yapımcılar ise Bryan Cogman, Guymon Casady, Vince Gerardis ve George R.R. Martin.

Game of Thrones'un görsel efekt sorumlusu Joe Bauer, ekibin 8. sezonun efektleri için çalışmalara yeni başladığını söyledi. Bauer, 2020 Emmy Ödülleri'nin oylama dönemine uygun olacağını söylediği final sezonunun, Haziran 2019'dan önce yayınlanmaya başlamayacağı ihtimallerini kuvvetlendirdi.

Kaynaklar: HBO & yabancidizi
Dosyalar (1)
52 Yanıt
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
Çok güzel başladı 🤤
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Ben hiç izlemedim ..
0 dan başlayayım [amusing is coming]🤣
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
Ben hiç izlemedim ..
0 dan başlayayım [amusing is coming]🤣

Çok klişe olacak ama kesin izle fldsgkdşfl
Melon
Melon ⭐ 15y
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Sevdiğim dizilerin bir bölümünün 10 saat olmasını beklediğimden,verilen yüzünden tatmin olamıyorum 😄
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
👍
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
vsroeditor.com
Şimdi siz heycanla 8. sezonu bekliyosunuz, ben hiç izlemedim.
1. sezondan başlayıp izleyeceğim, bitirene kadar da 8. sezon çıkar ordan devam ederim.
Bu arada, nerden izleyebilirim, netflix'te var mı?
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
Şimdi siz heycanla 8. sezonu bekliyosunuz, ben hiç izlemedim.
1. sezondan başlayıp izleyeceğim, bitirene kadar da 8. sezon çıkar ordan devam ederim.
Bu arada, nerden izleyebilirim, netflix'te var mı?

Yasal olarak izlemek istersen sadece beinconnectte var 8.sezon.
1-6 blutvde var.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Yasal olarak izlemek istersen sadece beinconnectte var 8.sezon.
1-6 blutvde var.

İllegal izlemek istersen de google 'a ; "Game of Thrones 8. Sezon 1. Bölüm izle" yazıyosun patır patır çıkıyor önüne 😊 Gerçi benim telefonda illegal bir program var, anında oraya da düştü ordan da izliyorum
EXL | SRO | İŞKOLİK
vsroeditor.com
Önceliğimiz daima yasal, tabi şartları zorlarlarsa illegale yönleniriz, bizim için herhangi bir sorun ya da sıkıntı yok.
Blutv'ye para vereceğime illegal yürürüm, bir çok film ve dizi sitesinde vardır elbette.

Çok tenk yu veri maç beyler.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
İkinci bölümü düşmüş diyolar.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
İkinci bölümü düşmüş diyolar.

Tuh geç kaldık, bu sabah yayınladılar zaten.. Ama 2 hafta sonra 6. bölüme kadar hepsini sızdırmış olurlar 😄 Her sene standart birşey
EXL | SRO | İŞKOLİK
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Bu gece canlı izledi birisi dijitürkü mü varmış, HBO'dan mı izledi ne öyle birşeydi.
Preacer diye bir dizi öğrendim onlar sayesinde 🤣
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
Güzel bir pazartesi sabahı oldu 😄 Heyecanlı
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bölümün linkini bulmakta zorlanan var ise pmleyebilir. Tüm sezonlar var çok tatlı 😁
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
:coffee::coffee::coffee:
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Vay be ne bölümdü. İlk bölümlere yapılan arya göndermeleri efsane.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: