Icerige atla
Extraloob

Galatasaray'ın Seneye Giyeceği Kramponlar

· 31 Yanıt · 2.6K görüntüleme
D
destiny OP ⭐ 18y
Nette dolaşırken buldum yarıldım.com 😁 😆

ps:resim çok küçük gibisinden yorum istemiyorum, görünücek boyutta.
31 Yanıt
S
Facebookta görmüştüm bende 😆 mor formayada bu yakışır zaten 😜
S
seytan32 ⭐ 17y
yaw sizin galatasarayla ne alıp weremediginiz war anlamıom naptı size biseymi yaptı bu takım kesin gece biseyler ettilerki siz boyle ugrasıonuz :D:D
I
İşiniz yok hep GS görüyoruz hangi takım büyük sizce ❓ dünya takımlar sıralamasında 11. sıradayız,Telegolde yapılan ankettede en çok taraftara sahip takımız her klasmanda lideriz.Böyle resimler koyup dalga geçmeniz çok normal.Büyük takım olduğumuz buradan bile belli oluyor. 😉 Herkesin derdi biz olmuşuz demekki zamanında çok üzmüşüz
P
Prada ⭐ 19y
6S klasiği 😜
|
|SicknesS| ⭐ 17y
İşiniz yok hep GS görüyoruz hangi takım büyük dünya sıralamasında 11. sıradayız.Telegolde yapılan ankettede en çok taraftara sahip takımız her klasmanda lideriz.Böyle resimler koyup dalga geçmeniz çok normal.Büyük takım olduğumuz buradan bile belli oluyor. ;)

+1905
Bu Bizim Büyüklügümüzü Gösterir 👍
V
volkanka ⭐ 17y
Güzelmiş 😎
D
destiny OP ⭐ 18y
Büyük değilde uzunsunuz seneye.:P
A
Avenger ⭐ 18y
Sizi çıplak ayaklada geçeriz bununlada 😉
A
Görücez 😄
B
Black Rain ⭐ 19y
Aşın artık bu konuları. 🙄
C
chipshajen ⭐ 17y
MORformanın yanına TOPUKLU KRAMPONgüzel güzel :D
S
seytan32 ⭐ 17y
yaw mor forma dion la sen 2002 yılında cipsi forması giydin ona nedionda gelion mor forma dion sizde maça çıkarken sandelet giyionuz bunada biseyde 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
😆
C
catman ⭐ 17y
abe bu ne biçim ayakkabı , e5 dekiler giyiyor bu kramponları xD
S
seytan32 ⭐ 17y
bunu E5 tekiler giyiyo demekki fenerbahçeninkinide TEM OTOYOLUNdakiler giyiyio :D:D
C
catman ⭐ 17y
bunu E5 tekiler giyiyo demekki fenerbahçeninkinide TEM OTOYOLUNdakiler giyiyio :D:D

😁 😁
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Ha-Ha. 😗
P
Presence ⭐ 19y
İşiniz yok hep GS görüyoruz hangi takım büyük sizce ❓ dünya takımlar sıralamasında 11. sıradayız,Telegolde yapılan ankettede en çok taraftara sahip takımız her klasmanda lideriz.Böyle resimler koyup dalga geçmeniz çok normal.Büyük takım olduğumuz buradan bile belli oluyor. 😉 Herkesin derdi biz olmuşuz demekki zamanında çok üzmüşüz

ne adamsın be hemen çirkefliğe döktün nket manket bişiler demişsin bir krampondan nasıl anketi çıakrtabildin anlamadım + bu işler anketle olmaz köylerdeki oylar n olcak bir sürü internet veya pc kullanmayan aile var boşuna bunlarla avutmayın kendinizi
A
Avenger ⭐ 18y

ne adamsın be hemen çirkefliğe döktün nket manket bişiler demişsin bir krampondan nasıl anketi çıakrtabildin anlamadım + bu işler anketle olmaz köylerdeki oylar n olcak bir sürü internet veya pc kullanmayan aile var boşuna bunlarla avutmayın kendinizi

Kendini avutan biri varsa oda sizsiniz en basit örnek ;

Bknz : Bu topic 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: