Tabiikide Galatasaray .. 🤘
Galatasaray-Fenerbahce macı ne olur ? [0-0]
· 225 Yanıt · 17K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 9 / 12
Yanıtlar
fenerbahce alır xD 0-1
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Banko Fener. 😎
İddaa kuponumda bu maça 2 veriyim bare. :D
👍
Tabiikide Galatasaray .. 🤘
No Comment 😁
Ya Alex Oynamıyomuş
Ya Alex Oynamıyomuş
İlk maçtada yoktu. 😎
PS : Skorunu hatırlamayan varsa hatırlatalım ^^ 😁
Dostluk kazansın!
pff çoluk çocuk muhabbetine dönmüş burası.
soru 1 ) hanginiz 7-0 skoru gördünüz ! ama ben 6-0ı canlı canlı maraton tribununden izledim. (06.11.2002 Türkiye Ligi Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı 6 - 0)
soru 2 ) hanginiz kadıköye gelip bizi yenip evinize gittiniz ! ama ben ali sami yene gelip izledim.
soru 3 ) hanginizin bimbomun yazılan tarihinde cebinizden katkınız oldu ! ama benim FB'nin tarihinde çok katkım oldu.
wuhuuu sorular uzar gider bana gözünüzle gördüklerinizle gelin, tarihin tozlu sayfaları ile gelmeyin ancak toz yutarsınız...
Direk copy paste yaptım kardeş soruların cevabını tam olarak vermiş.
Sen burada ki insanlara,hanginiz kac yasindadir diye soru sormussun. 😁
Cvp 1:Gormedim.Tarihe gectigine gore,yalan olmasi mumkun degil.
Cvp 2:Oyle bir konusmussun ki,goren de diyecek hayatimizda Kadikoy`de sizi yenemedik.
Cvp 3:******* don bile Gs store urunudur.
Ps: Loob amacim kirmak degil yanlis anlama,sadece cevap.
@XxXTikkyGoktugXxX
Burası senin arkadaşlarınla konuşup birbirinize küfürlü ve aşağılayıcı espriler yapıp güldüğünüz ortamlar gibi bir yer değildir.. Sen kimseye forumun ortasında küfredemessin..Zaten senin gibi taraftarlar mevcutken Dostluk Kazanır diye bir seçeneğin ankette olması bile saçma -.-'' Sadece bir oyun için mi aynı kanı taşıdığın (Türk kanı) kişiye küfredebiliyorsun ? Futbolun sadece bir oyun olduğunu, maç dışında bütün Gs'li futbolcularla Fb'li futbolcuların arkadaş olduğunu anlamayacak kadar basit bir mantığa mı sahipsin sen ?
Bir daha aynı davranışta sakın bulunma.. Git bu esprilerini sokakta arkadaşlarına yap..
Burası senin arkadaşlarınla konuşup birbirinize küfürlü ve aşağılayıcı espriler yapıp güldüğünüz ortamlar gibi bir yer değildir.. Sen kimseye forumun ortasında küfredemessin..Zaten senin gibi taraftarlar mevcutken Dostluk Kazanır diye bir seçeneğin ankette olması bile saçma -.-'' Sadece bir oyun için mi aynı kanı taşıdığın (Türk kanı) kişiye küfredebiliyorsun ? Futbolun sadece bir oyun olduğunu, maç dışında bütün Gs'li futbolcularla Fb'li futbolcuların arkadaş olduğunu anlamayacak kadar basit bir mantığa mı sahipsin sen ?
Bir daha aynı davranışta sakın bulunma.. Git bu esprilerini sokakta arkadaşlarına yap..
M
mert123546
⭐ 17y
GeLeNeK BoZuLuRmU HiÇ =)=) FeNeRBaHÇe Tabiki =)=)
112
82
uuu sitemizin çoğu bimbomlu demek ki görüşeceğiz hepinizle maçı aldıktan sonra bu 100küsür kişinin yorumunu almak istiyorum 😜
82
uuu sitemizin çoğu bimbomlu demek ki görüşeceğiz hepinizle maçı aldıktan sonra bu 100küsür kişinin yorumunu almak istiyorum 😜
112
82
uuu sitemizin çoğu bimbomlu demek ki görüşeceğiz hepinizle maçı aldıktan sonra bu 100küsür kişinin yorumunu almak istiyorum :P
önümüzdeki maçlara bakacaz 😁 😈 😎
GS Bu maçı kaybederse önümüzdeki maçların pek bi anlamı kalmayacak ^^
GS Bu maçı kaybederse önümüzdeki maçların pek bi anlamı kalmayacak ^^
+ Fenerbahçe kaybederse de aynı şey geçerli.İşin ilginci beraberlikte iki takımında şansını kaybedecegını düşünüyorum. 🙄
112
82
uuu sitemizin çoğu bimbomlu demek ki görüşeceğiz hepinizle maçı aldıktan sonra bu 100küsür kişinin yorumunu almak istiyorum :P
Fenerbahce icin buradan en iyi scor beraberlik olacaktir.
Galatasaray`in kazanmasi halinde,Fener`in ligde hicbir beklentisi kalmaz.
L
LiveForever
⭐ 17y
FenerBahçe %99.99 alır diorm xD
06.11.2002 Türkiye Ligi Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı 6 - 0
3 - 12.02.1911 İstanbul Ligi Union Club 0 - 7
(NOT: Galatasaray bu maça 7 kişi çıkmıştır*
galatasaray
Ya 0 ya 1 olur. xP 2 olma şansı yok.
Fener buyuk ıhtımalle alcak !!!FeNeR!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap