Galatasaray - Olympiakos Sonucunu Ne Olur ?
21:15'te başlayacak olan Galatasaray - Olympiakos maçının sonucu sizce ne olur ?
Galatasaray - Olympiakos Sonuç Ne Olur ? 1-0
· 117 Yanıt · 10K görüntüleme 0 okuyor
117 Yanıt
Galatasaray 😎
Galatasaray ama maalesef maçı izleyemeyecek kadar yorgun,bitkinim..
J
Journalist
⭐ 19y
ben açmıştım böyle bir konu ama farketmez 😄
Galatasaray Kazanır 😎
Galatasaray Kazanır 😎
tabiki galatasaray kazanır 😜
T
TitusPullo
⭐ 19y
Galatasaray ^^
Galatasaray kazanır...
Galatasaray 😎
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Bir Fenerbahçeli olarak, Galatasaray'ın yenmesini temenni ediyorum.
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Galatasarayın yenmesini İsterim Ama Olimpiyakos Çok Güölü Bir Takım Çok Yıldızları Var.Beraber eBiter Bence.
koyu cimbomluyum cimbom alır derim ama trömsö, leverkusen bunun gibi bikaçdaha kazamız olduu için ? var aslında dün fenerli arkadaşlarla bayaa dalga geçtim şimdi sıra bize geldi diye düşünüyom
koyu cimbomluyum cimbom alır derim ama trömsö, leverkusen bunun gibi bikaçdaha kazamız olduu için ? var aslında dün fenerli arkadaşlarla bayaa dalga geçtim şimdi sıra bize geldi diye düşünüyom
Gönlümüz tabiki GS den yana ama gollü bir beraberlik olacak gibi bir his var içimde .. ^^
[ek #12654]
ulen hani olurda öyle ikilemde beni bırakırsınız ya ahanda işte bu aynısı elimde olsa 6S ezilsin 10-0 yenilsin 8 tane kırmızı kart görsün derim ama gel gör ki rakip yunan bu yüzden yenin bari 😜
Galatasaray 4-0 Kazanır 😎
Galatasaray 4-0 Kazanır 8)
lincoln
maros
kewell
arda
aslında oluru var muhteşem güçte 6S şu anda 4 atsa hiç şaşırmam o dört adam bizde olacak ki of offf 🤤
İçimde golsüz beraberlik diye bi ses var. inşallah içimde patlar;
Gollü galibiyete dönüşür. 😁
Galatasaraylılar ilk hedefiniz Ege denizidir. ileriiii. !! ➡️ ➡️
Gollü galibiyete dönüşür. 😁
Galatasaraylılar ilk hedefiniz Ege denizidir. ileriiii. !! ➡️ ➡️
tabiki Galatasaray 😲
Arkadasşla iddaaya girdik.Herif tutturdu alt biter diye.Üst bitsinde maç ne oluyosa olsun.Tabi çirkef yunanlıların karşısında kalbimde küçücuk bir gs galibiyet isteği var.
Rakip yunan yer İstanbul . O Yunanlıları Gömücez oraya !...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap