Icerige atla
Extraloob

Galatasaray-Fenerbahce macı ne olur ? [0-0]

· 225 Yanıt · 17K görüntüleme · Sayfa 6 / 12
Yanıtlar
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
Maçta lig kupasıda GALATASARAY
L
her mactan önce 6s fark atar diyor 6sliler ama fark yiyorlar eze eze macları alıyoruz gene eze eze alırız bu macı 😗 Yaşam Biter Destek Asla 😈
J
Josephine ⭐ 17y
Dostluk kazansın der geçerim 👍 🤘
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu topic altında yazan bütün bimbomluları fişleyiniz lütfen maç bitiminde ve bundan sonraki maçlarda kendilerine holigan rütbesi vereceğim ve ona göre davranacağız maç anketlerine giremeyecekler falan ahahahaa 😄

Ps : uyarlama bkz. ingiliz holiganları 😜
P
Prada ⭐ 19y
loool hatta Holigan rütbeside veririz maç günleri maç ile ilgili topiclere yazamazlar falan ^^
N
noases99 ⭐ 17y
tabiki fener xS
N
noases99 ⭐ 17y
tabiki fener yener xD
N
noases99 ⭐ 17y
herkes istediği gibi char bulur inş xD
S
Stephanos ⭐ 19y
yahu Galatasaray yenicek maçı 100 % emini Sivasspor da şampiyon olamıyacak son haftalara doğru düşüceklerr xD

p.s : Çok mutluyum bugün Valentine event den 10degree sos +5 weapon kazandım aahaha
S
UğrunA Ölürüz. Galatasarayımıza başarılar 2-1 yada 2-0 bizim ☕
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yahu Galatasaray yenicek maçı 100 % emini Sivasspor da şampiyon olamıyacak son haftalara doğru düşüceklerr xD

p.s : Çok mutluyum bugün Valentine event den 10degree sos +5 weapon kazandım aahaha

tebrikler güzelim iyi günlerde tadını çıkart, harbimi yaa oyunu oynamayan adamlara neler çıkıyor şöhretin bedeli ağırmış bee 😄
D
destiny ⭐ 18y

E hacım Screenshot & Video bölümünde sergilesene bizde bi görelim ^^
F
fatihy93 ⭐ 18y
Galatasarayyyy 🤘 🤘
K
Kai ⭐ 18y
Dostluk Kazanır
S
Stephanos ⭐ 19y

tebrikler güzelim iyi günlerde tadını çıkart, harbimi yaa oyunu oynamayan adamlara neler çıkıyor şöhretin bedeli ağırmış bee :D

Oynamadığımı kim söyledi 🙄
Titan serverında 84 lv olmak üzereyim
45 günde 83 Lv yaptım charı
Build : Xbow | Bard

p.s : Joymax'ın açıklamasına göre Nisan ayı içinde itemler dağıtılacak henüz kesin bir tarih verilmedi çünki her an değişebilirmiş bu tarih,ama yakında açıklayacaklar itemlerin dağıtılacağı tarihi.Büyük ihtimal haftaya alırım weapon u birde screenshot atarız tabi 😎

p.s : 3.300 silk aldık hakkını veriyorlar diyeceğim ama alınan silk zat 😜 en CCF ile alındı Joymax a hertürlü geçirmiş oluyorum
P
plusTURK ⭐ 18y

tebrikler güzelim iyi günlerde tadını çıkart, harbimi yaa oyunu oynamayan adamlara neler çıkıyor şöhretin bedeli ağırmış bee :D

Oynamadığımı kim söyledi 🙄
Titan serverında 84 lv olmak üzereyim
45 günde 83 Lv yaptım charı
Build : Xbow | Bard

p.s : Joymax'ın açıklamasına göre Nisan ayı içinde itemler dağıtılacak henüz kesin bir tarih verilmedi çünki her an değişebilirmiş bu tarih,ama yakında açıklayacaklar itemlerin dağıtılacağı tarihi.Büyük ihtimal haftaya alırım weapon u birde screenshot atarız tabi 😎

p.s : 3.300 silk aldık hakkını veriyorlar diyeceğim ama alınan silk zat 😜 en CCF ile alındı Joymax a hertürlü geçirmiş oluyorum

silk neyle alındı anlamadım CCF ne 😊
birde bu valantina event te kimler kazanabiliyo herkes mi yoksa sadece premiumlar mı
B
breakup ⭐ 17y
bu valentina event nedir ne zmn oldu :D:D:D
P
plusTURK ⭐ 18y
ya bilimyorum ama 10k sp sos+5 10dg item fln veriyolar silkroadın sitesinde yazıyor
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Maçta süper lig,LİG TV'de izlenir diye bir pankrat görürseniz şaşırmayın 😊
X
XnaCeaRy ⭐ 18y
Galatasaray alir Galatasaraya tek mac 100 euro yatircam 😄 2,40 verio 😄 Valentina midir nedir o evente bi ise yaramadi 2000 silk yükledim 3 ün birini verdi bana 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: