Icerige atla
Extraloob

Galatasaray - Fenerbahçe Derbisi Bitti![0-1]

· 149 Yanıt · 28K görüntüleme · Sayfa 7 / 8
Yanıtlar
V
Valu ⭐ 16y
Hahaha 😄 çok mutluyum 😄 bütün paramı 600 tlyi tek maçlık kupona yatırdım 😄 .. Fenerbahçe'ye üstelik 😄 .. ohh 😄
J
JnrequeL ⭐ 16y
Lanet gitsin böyle hakeme ! sin:
B
Black Rain ⭐ 19y
Caner ~ Leo ~ Hakemler. ❤️
P
Prisoners ⭐ 18y
Caner ~ Leo ~ Hakemler. ❤️

+arda
❤️ ❤️ 🙏
H
hoLaaa ⭐ 18y
Bir gsli olarak fazla üzülmedim haketmeyen takım kazanmasın fenerbahçe haketti tebrik ediyorum.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Hakem formasını giymeyi unutmuş 🙄
Special thx to Flexi
E
EmmaW ⭐ 19y
maçı izlemedim bilmiyorum ama fenerin yenmesi kötü oldu bir bjk li olarak beraberlik istiyordum pff 😆
M
Milano ⭐ 18y
fb'lileri tebrik ederim.
A
Absence ⭐ 19y
Galatasaray Kazanır 49% 49% [ 79 ]

fb'lileri tebrik ederim.

3 Saat önce sana demiştim makara:
E
EliteTurk ⭐ 18y
SARIIII LACİVERT en büyüüük Fenerbahçe .. 😈

Dememişmiydim. 😜 makara: makara: nese: nese:
P
hakeme laf atanlar utanma arlanma yokmu sizde aynı hakem FB-gs türkiye kupası maçını yönetti feneri kırmızıya boğdu en sonunda attınız bi tane kazandınız bu hakememi laf atıorsunuz bırakın bu işleri gidin kumda oynayın işinize gelmedimi hemen hakem FENER diceksiniz olm FENER yenilmenizin tek sorumlusu FENER..
A
Avenger OP ⭐ 18y
Fenerbahçeye helal olsun bizde bazı gerizekalılar olduğu sürece böyle sonuçlara mahkumuz.
B
Black Rain ⭐ 19y
hakeme laf atanlar utanma arlanma yokmu sizde aynı hakem FB-gs türkiye kupası maçını yönetti feneri kırmızıya boğdu en sonunda attınız bi tane kazandınız bu hakememi laf atıorsunuz bırakın bu işleri gidin kumda oynayın işinize gelmedimi hemen hakem FENER diceksiniz olm FENER yenilmenizin tek sorumlusu FENER..

ok.
A
Apollon ⭐ 18y
leo-elano gönderinnn sin:
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Buyrun efendim Tüm FB li kardeşlerimi Topic'e davet ediyorum.
Not: Çekemeyen 6S liler gelmesin 😜
L
Laistrogon ⭐ 17y
Bırakın gs-fb ya. Alemin kralı Karşıyaka 😈
Fenerbahçelileri tebrik ederim 😁
A
Avenger OP ⭐ 18y
Caner - Leo - Rijkaard - Hakemler : Bu yapılan taraftara karşı şerefsizliktir bir insan evladı bu kadar kendini milyonlar önünde düşüremez. Fenerbahçeye helal olsun umarım şampiyon olurlar çünkü eğer yönetimin kafasına bu denli vuracak bir olay olmazsa böyle skorları görmeye devam edicez... sin:
W
WeAre ⭐ 19y
feneri tebrik eder bjk ile oynayacağınız maçı iple çektiğimizi hatırlatırız 😊
be fener ne bursa nede gs şampiyon olamazlar bu oyunda bjk şampiyonluk için en büyük adaydır 😊 bekleyip görün:D
A
Absence ⭐ 19y
Luganoya bile abdest aldırmışlar maçtan önce 😜
S
Salvation ⭐ 18y
😁 11.sene oldu 11 senedir yenemiyor gs 😆 artık seneye yener heralde sıkıldık yenmekten

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: