gs:0 fb:1 helal selçuk ^^ fb4ever 11.sene olucak maç bitince xD
Galatasaray - Fenerbahçe Derbisi Bitti![0-1]
· 149 Yanıt · 28K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 6 / 8
Yanıtlar
gs:0 fb:1 helal selçuk ^^ fb4ever 11.sene olucak maç bitince xD
deeet len döverim seni bak yunuzz 😁
yatıcak kupon nan 😁
S
SingleCleric
⭐ 19y
arkadaşlar maçın bitmesine nekadar kaldı bi bilgisi olan varmı
son 13 dakika kaldı her zaman olduğu gibi fenerbahçe kazanacak kaderimiz bu yazıklar olsun :!!&%&! daral:
arkadaşlar maçın bitmesine nekadar kaldı bi bilgisi olan varmı
10 dk. 🕵️
son 13 dakika kaldı her zaman olduğu gibi fenerbahçe kazanacak kaderimiz bu yazıklar olsun :!!&%&! daral:
Sanirim bi 10 yil daha boyle gider bu.Karsimiza bi Hakan Sukur cikmadigi surece. 😘
artık üzülmüyorum diyebilirim fenerbahçe mağlubiyetlerine alışkanlık oldu içimiz rahat etmiyor fenerbahçeye yenilmedikmi...
Sanirim bi 10 yil daha boyle gider bu.Karsimiza bi Hakan Sukur cikmadigi surece. 😘
tam 3-4 yıldır gs-fb derbilerini izlemiyorum çünki artık nasıl biteceğini tahmin edebiliyorum. 🍿
fener alacak herzamanki gibi .. 🙄
bidahaki seneye artık 😆
nese: makara: 💃 🤝
Bunlar herşeyi açıklıyor sanırım 😎
Bunlar herşeyi açıklıyor sanırım 😎
yattı kupon...
yattı kupon...
Sen hala oradamısın bro 😆
hahahaha bizim oldu maç.. 😊 GS nin Korkulu rüyası FenerBAhçeeeeeeeee

başka yanı umrumda değil lol.
Maç bitti 🍺
allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rezilikkkkkkkkk caner allah senin belanı versin oraya futbolcu diye çıkartıyorlar ya seni tüküreyim kalıbına sin: sin: sin: sin: sin: sin: sin: sin: sin: ❗ ❗ ❗
acayip sinirliyim ya
acayip sinirliyim ya
FENERBAHCE 👍
Bi tane şut ve gol başka hiçbi atağı yok fb nin.Bizimkilerde hücumda hiçbişe yapamadı.Top bi orda bi burdaydı ama zevli değildi.
Noluyosa bi yenemiyoruz şu fb lileri.İlginç olan şu ana kadar Ali Sami yende yenilmedik ve Ali Sami Yende tüm oynadıgımız maçlarda gol atmışız ama fb maçında atamıyoruz.Bişeylik var bu fb ye karşı ama bi türlü anlamıyorum.Neyse bize FB lileri tebrik etmek düşer.Tebrik ederim tüm FB lileri.
Noluyosa bi yenemiyoruz şu fb lileri.İlginç olan şu ana kadar Ali Sami yende yenilmedik ve Ali Sami Yende tüm oynadıgımız maçlarda gol atmışız ama fb maçında atamıyoruz.Bişeylik var bu fb ye karşı ama bi türlü anlamıyorum.Neyse bize FB lileri tebrik etmek düşer.Tebrik ederim tüm FB lileri.
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
dukenukem denen nasıl söleyim hadi arkadaş diim bir şut ve gol demişsin 10a yakın şutu var FENERİMİn ve 4 ü kaleyi bulmuş galatasarayın 5 şutu var 2 si bulmuş şimdi soruyorum sana kim oynadı ? ilk 15 dakikada 100 pas fenerin 47 pas gsnin ( bir daha o veriyi görmedim ilerki dkleri yazamadım k.bakmayın) ilk yarı %55 Fener %45 gs topla oynama bumu gs nin oynamış hali ? guizaya dua edin ilk yarı 4 olurdu o maç bi önüne alamadı bi aldı ofsayt dediler alakası yok bi 1e1 de düz koşu yaparken topu kaçırdı altından daha sayayımmı ama şu varki son dakikada gs nin penaltısı verilmedi şimdi bunlara bakıp gs oynadı dieni veya fener tek pozisyonda attı diyeni görmek istiyorum iyi forumlar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap