Weapon : 98+7 glavie ( 560m ile bugün aldım )
Gold : 4b (2.1b üzerinde 1.9b kasada)
Sp : 420k (1m olana kadar devam)
LvL : 100 (sonuna kadar)
Gap : 9 (105'e kadar)
Item : Full +5 fb

Okan abi okadar paran orda bir yüzük eksikmi ne ? :P
WTS 96+5 FB necklace pm Xanthos :P
Okan abi okadar paran orda bir yüzük eksikmi ne ? :P
puahhahaaa yok ya üzerimde unutmuşum zuahahaa geçen ticarete girdim necklace'yi 300m'ye sattım 100m'ye alıp ihihihiii diğeride inventte duruyor giysileri giyerken unutmuşum 😁 😈 😆
Harika ^^Ticaret adamıyım. +7 Garment set yaptım TL'ye sattım. +7 blade / +8 shield aldım TL ye sattım. Şimdi set yap, ücretini vereyim diyenler var.Bakalım ucuz ucuz yapıp yardımcı oluyorum gelenlere 🍺 😎
PS: Silahın statlarının elden geçmesi gerekiyor.
@Xanti
Ne arasan var maşallah :P
96+7 vardı bi sorayım kaça bırakır.WTS 96+5 FB necklace pm Xanthos :Pbro 100 lvl hiç düşmedi mi yaa ? ben +5 almıyorum hacım +6+7 or sun 8)
Harika ^^Ticaret adamıyım. +7 Garment set yaptım TL'ye sattım. +7 blade / +8 shield aldım TL ye sattım. Şimdi set yap, ücretini vereyim diyenler var.Bakalım ucuz ucuz yapıp yardımcı oluyorum gelenlere 🍺 😎
PS: Silahın statlarının elden geçmesi gerekiyor.
@Xanti
Ne arasan var maşallah :P96+7 vardı bi sorayım kaça bırakır.WTS 96+5 FB necklace pm Xanthos :Pbro 100 lvl hiç düşmedi mi yaa ? ben +5 almıyorum hacım +6+7 or sun 8)
100 level nadir düşüyor, onu da yabancı arkadaşlar elden çıkartmıyor.Bizim memleketin insanı da halden anlamıyor... 🙄
Adem hacım banada 100 lv robe male chest legs lazım birde 98 staff varsa npc tarzı bişey onuda alabilirim 5 ID yi elx weap bankası yaptım 700-800 civarı elx weap var elimde ne kadar 98 staff varsa talibim.vardı sanırım, stall charları kontrol ederim.Varsa pm atarım,satıldı ya da birine verdim bi tane ama 2. var mı hatırlamıyorum. Bakmam lazım. 100 Robe chest / legs piyasada vardı dün tane başı 900 m idi +5 fb. şimdi yok. bi glob atarız buluruz.
Adem hacım banada 100 lv robe male chest legs lazım birde 98 staff varsa npc tarzı bişey onuda alabilirim 5 ID yi elx weap bankası yaptım 700-800 civarı elx weap var elimde ne kadar 98 staff varsa talibim. Biraz +7 yapıp para kasayım bromance 2b fark atmış bana :P
Baba kelepir item istiyon sen ben naapam 😁Adem hacım banada 100 lv robe male chest legs lazım birde 98 staff varsa npc tarzı bişey onuda alabilirim 5 ID yi elx weap bankası yaptım 700-800 civarı elx weap var elimde ne kadar 98 staff varsa talibim. Biraz +7 yapıp para kasayım bromance 2b fark atmış bana :P
bromance şimdi farkediyorum sen gaia'da mısın nick nedir bromance aşkolsun haberimiz yok biribirimizden wahhh 😜 xanti'ye hiç yanaşma bromance bana daha bir itemi nasip olmadı öyle diyeyim sana ahahahaa 😁 😈 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap