Icerige atla
Extraloob

Gaia'da bir zengin ^_~ Glavie 98+7 gold 4b sp 420k

· 53 Replies · 6.5K views · Page 2 / 3
Replies
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Biliyoda unutuyor 😜 Hacım adamla beklemediysek 20 kere uniq bekledik.. Benim peri dressi her görüşünde ooo çekmişsin periyi diyor sonrada sen Gaiadamisin bromance diyor 😆

anlam yukleyemiyorum bazen bu olaylara ahahaha 😆

tospayaa bromance dedik bizi makaraya alıyor kuzum yoksun veya yokum fazla hafızayı tazelemek lazım gaia'da neyse sen bi ayar çek bana ara ara hatırlat geceleri akalım unique'lere bu gece medusaya gidilir 😎
P
Prada ⭐ 19y
Valla bromance 97 den 98 e sadece meduyla geldim ben.. Akılalmaz exp geliyor ya sen sp kasıyosun birde çıldırtır resmen hastası olursun..

Medunun en sevdiğim yanı cleric olunca darbe almadığından ticketa dokunmuyor ptdekilere dalması bişey değiştirmiyor.. Benim ekip dağıldı manuele döndüm 99 dayandım şimdi.. 100 e de meduyla çıkasım var 😜 her meduya kaçalım ademide alalım cihanın xbow yatar orda gelmesin o ahahahaha
S
Serj ⭐ 18y
O kadar paran var +9 ' a gider abi o glavie ^^

Ps : 1,5 Ay sonra phoenix king'inin resimlerini sergileyeceğim az kaldı 😜
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Bu char aylar öncesinde kasılmaya başlamışmıydı öyle bişeydi, hatta Gaia 'da bir King doğuyor vs diye konu açılmıştı .. Şimdi o ayak sesleri duyulmaya başladı .. Demekki özenle kasınca böyle nacizane bir char ortaya çıkıyormuş .. 😘 ❤️
EXL | SRO | İŞKOLİK
D
DaddyCool ⭐ 17y
Cold Glaiveeer ❤️
C
cLonny ⭐ 18y
-Güzel para 😉
-Az hp.
-Pahalı glavie.
-Güzel sp 😊
Ps: Bi ara Gaia'da bir fakir diye konu vardı ona karşılık açılmış bi konumu bu nedir 😜
N
NoAL ⭐ 17y
Abicim biz Gaia da ne zenginler gördük... Bknz MORYEL, Bknz SweetBaby 😊 Bu adama kimse yetişemez 😄
B
BaSoryong ⭐ 18y
Bu charın bir havası var okan abi :))
T
Trixie ⭐ 17y
harikasın abi 🙏 🍺
C
cLonny ⭐ 18y
abii nerden nereye yaaa

😁 😁 😁

vay be pasificden kalma bir ss:D bende RDY ile az beklemezdim orada trader 😁
M
İnsanın Cebinde Parası Olunca bi başka oluyo yha :D:D
T
Tengrİ ⭐ 19y
-Güzel para 😉
-Az hp.
-Pahalı glavie.
-Güzel sp 😊
Ps: Bi ara Gaia'da bir fakir diye konu vardı ona karşılık açılmış bi konumu bu nedir :P

😘

o silahın benle 1 saati var işteyim şuan eve geçince yaptığım son glavie resmini koyarım bu topiç altına..
F
FoundeR ⭐ 18y
Helal olsun walla güzel char yapmışsın okan abi.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hepinize çok teşekkür ederim güzel char yaptım canım 105 lvl'ı iple çekiyorum ❤️
E
El Verano ⭐ 18y
Zenginnn karaktere bak ya.
Baba diyoruz, diyoruz dinletemiyoruz.Kaliteli birisin,su oyunda bir kaliteli build bulamadim yahu. :p
Cold/Glavie habire. lol
70 Lw sinirinda iyiydi.Zaman akip gidiyooor. .d.d
X
Xanthos ⭐ 19y
Baba diyoruz, diyoruz dinletemiyoruz.Kaliteli birisin,su oyunda bir kaliteli build bulamadim yahu. :p
Cold/Glavie habire. lol
Yeğen gel len öpcem seni 😘 😘 😈

Ben Okan hacıya kanıtladım build değiştirmesi gerektiğini 90 leveldeyken Hotan guild manager'ın gözleri önünde ama hala cold glavie de ısrar ediyor 😁
Dur bi arşivi karıştıram 1-2 foto bulurum 😈 😈
E
El Verano ⭐ 18y
Cold/Glavie habire. lol

Ben Okan hacıya kanıtladım build değiştirmesi gerektiğini 90 leveldeyken Hotan guild manager'ın gözleri önünde ama hala cold glavie de ısrar ediyor 😁

Zzz dayi biliyorsun bu isi.😈
Ama unutmaki 70-80 Lw sinirken bizde seni tanimazdik. lol
X
Xanthos ⭐ 19y
Cold/Glavie habire. lol

Zzz dayi biliyorsun bu isi.😈
Ama unutmaki 70-80 Lw sinirken bizde seni tanimazdik. lol

- Resim Silinmiş.
S
shneZee ⭐ 18y
zenginlik başa bela ya Okan abi 😈
Yakışır 😎
E
El Verano ⭐ 18y
Hayat ayni gokteki gibi , ucuyor anilaaarrrrr. ROFL!

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: