beşiktaş'ın çirkini
galatasaray'ın piçi
gaia'nın fakiri
bitmez kuzum puahahhahahaaa 😈 😁 😆 🎅
Ps : yukarıda ki cümleler tribün ağzıyla yazılmış sözlerdir tek amacımız eğlencedir yoksa kimseye bir hakaretimiz asla söz konusu olmadığı gibi sözlerde bize ait değil taraftar gruplarına aittir 😎
Gaia'da bir fakirin hikayesi
· 29 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
+7 mi peh bende bişi zannettim 😜
beşiktaş'ın çirkini
galatasaray'ın piçi
gaia'nın fakiri
Ps : yukarıda ki cümleler tribün ağzıyla yazılmış sözlerdir tek amacımız eğlencedir yoksa kimseye bir hakaretimiz asla söz konusu olmadığı gibi sözlerde bize ait değil taraftar gruplarına aittir 8)
Bilmez miyim? Holigan ağzı fenadır. :p
Prada nerde? // Gece kuşlarına gelir gerçi birazdan.Nedenini yazarım.😈
oo banada zaten bow lazımdı ii olmuş bastıgın param da yok zaten hediye edersin artık ^^
Ooo sonunda +7 yapmışsın hacım.. Tebrikler
beşiktaş'ın çirkini
galatasaray'ın piçi
gaia'nın fakiri
Ps : yukarıda ki cümleler tribün ağzıyla yazılmış sözlerdir tek amacımız eğlencedir yoksa kimseye bir hakaretimiz asla söz konusu olmadığı gibi sözlerde bize ait değil taraftar gruplarına aittir 8)
sen hangi taraftar grubuna dahilsin kuzum onu de de bilelim puahahaha fena koydum lafı hadi yanıtla güzelce öpeceğim gözlerinden 😁 😁 😁 😁 😈 😈 😈 😆 😆 😆 🎅 🎅 🎅
Maji biz aynı guilddeymişiz dün gece farkettim 😜
OMG
sizin guildiniz de mi var hmmm 😜
sizin guildiniz de mi var hmmm 😜
Hacım en son mayısta girdiğim bi bowmanım vardı o aklıma geldi.. dün gece bir giriş yapayım dedim baktım maji bizim guildde.
İş çıkmaz o guildden maji 6 ay off olan charı hangi akla hizmet atmamışlar anlamadım ^^
İş çıkmaz o guildden maji 6 ay off olan charı hangi akla hizmet atmamışlar anlamadım ^^
Tebrikler..
char da anlamadıgım bişe hp de mpde az hybırd dicem deil malzemeden fln mı çaldın:D
Ps: Gz
Ps: Gz
Hacım en son mayısta girdiğim bi bowmanım vardı o aklıma geldi.. dün gece bir giriş yapayım dedim baktım maji bizim guildde.
lol 😆

beşiktaş'ın çirkini
galatasaray'ın piçi
gaia'nın fakiri
sen hangi taraftar grubuna dahilsin kuzum onu de de bilelim puahahaha fena koydum lafı hadi yanıtla güzelce öpeceğim gözlerinden 😁 😁 😁 😁 😈 😈 😈 😆 😆 😆 🎅 🎅 🎅[/q8uote]
GFBGFBGFB
beşiktaş'ın çirkini
galatasaray'ın piçi
gaia'nın fakiri
sen hangi taraftar grubuna dahilsin kuzum onu de de bilelim puahahaha fena koydum lafı hadi yanıtla güzelce öpeceğim gözlerinden 😁 😁 😁 😁 😈 😈 😈 😆 😆 😆 🎅 🎅 🎅
Ben doğuduğumdan beri Galatasaray taraftarıyım. Ki çağdaş bir toplumda yaşıyoruz.Gerici olamamalıyız.😈
Zorunluluktan dolayı derbiyi FB trübininde izlemiştim. T_T
h.o 😄 aynısını bana ecsro vipde yapmışlardı 1 günde 2 +7 basmıştım 😆
OMG
sizin guildiniz de mi var hmmm :P
auazahahha kopu$Tm 😄
Kendi tercüme edebilecekmi acaba 😄
I
infusserabLe
⭐ 18y
😜 Hayırlı olsun Maji..
Güzel SS ^_^
adamı bide sitenizde yetkili biri yapmışsınız bence bunun gibi adamları almayın sitenize aksi taktirde siteniz 1 kişi yüzünden kötülenebilir
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap