Icerige atla
Extraloob

Full Str BlaDeRs ReHBeRi[RESİMLİ]

· 13 Yanıt · 2.3K görüntüleme
D
dangercaptan OP ⭐ 18y
Beyler full str blader rehberi arıyorum lütfen yardı medin 😎
13 Yanıt
T
Tevezx ⭐ 18y
arama butonuna yazdıgın takdirde bulursun
I
Intensify ⭐ 18y
V
valem ⭐ 18y
Beyler full str blader rehberi arıyorum lütfen yardı medin 8)

kardes oOPrestigEOo snn charın deıl 1 neden yalan yazıyosun 2 o charın sahıbı 36 yasında rus bir adam banned yalancılara yer verılmemelii
M
murrain123 ⭐ 18y
hey allahım ben de veriyo
G
Gentleman ⭐ 18y
90 bicheon 90 fire 90 force 30 cold

yada

90 bich 90 fire 90 cold 30 light

bundan haric gerisi yalan
A
Ben diyorum imzandan sil o charın ismini. Senin değil sonuçta..
W
Wind ⭐ 18y

görünce dayanamdımda bişeler yazasım geldi sanane arkadaşım seni ilgilendiriyormu veya sana zararımı var ille bişeler yazıcan yok banned cart curt nerden biliyon belkide adam ismi değişik yazıp 90 lvl char kastı 😈 nerden biliyon yalan söylediğini hem yalan söylesede bu onu ilgilendirir sana bir zararı olmadıgı sürece.
I
invaders ⭐ 18y

görünce dayanamdımda bişeler yazasım geldi sanane arkadaşım seni ilgilendiriyormu veya sana zararımı var ille bişeler yazıcan yok banned cart curt nerden biliyon belkide adam ismi değişik yazıp 90 lvl char kastı 😈 nerden biliyon yalan söylediğini hem yalan söylesede bu onu ilgilendirir sana bir zararı olmadıgı sürece.

sana katılıyorum 👍
C
ChiqiLeta ⭐ 18y
90 bicheon 90 fire 90 force 30 cold

yada

90 bich 90 fire 90 cold 30 light

bundan haric gerisi yalan

Kesinlikle katılıyorum... 🤤 🍺 🕵️
6
adam konu açıyo ondan sonra ortada görükmüyo sizde burda kendinizi yırtın
A

İsmini değişik falan yazmamış, aynısı. Tebrik ediyorum ayaküstü senaryo yazdın şerefsizim... O charın onun olmadığını bile bile her defasında o mzada o yazıları görmek rahatsız ediyor anlatabiliyor muyum?

Ps: NuK3R_3, çok katılımcısın.
_

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: