Şuan Çalıstıgım yer icin web sitesi yapıyorum çok eksikleri var.Ps dısında hic bi program kullanmadım.Free Domain'e attım deneme amaçlı bakın bakalım nası olmuş.Tekrar Söylüyorum eksikleri var atlamayın hemen 😁
Yenilendi !!!
http://silkroadturkey.myehost.org
http://img231.imageshack.us/img231/1662/siteah7.jpg
Full Ps ile Yaptığım WebSitesi(YENİLENDi!)
· 23 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
sitenin ismi ile içeriği arasında hiçbir benzerlik yok 😁
hehe biliyorum silkroad ile ilgili yaptıgım bi site domaini.Yeniden bi siteye register olmak zor geldi 😄 .Yorum yap baKalım 😁
sadece ps ile yapmıssan gercektren harika bi calısma olmus lakin site ismini ya da içeriğini fazla insan görmeden acil deiştir 😁
Başka hiç bi program Kullanmadım.Bişi olmaz deneme amaçlı koydum öyle =) Üstüne basa basa yazdım hala ondan bahseden olursa .. 😄 Yakında asıl domaininde görürsünüz.Linkleri filn Slice sayesinde attım =)
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Doğrusunu söylemek gerekirse;
Çok basit olmuş. Buttonlardaki yazının rengi hiç uymamış.
Mav ve gri renk birbirine uyumlu renkler ama kırmızı çok
abartılmış gibi duruyor. Ayrıca yazılara verdiğin stil de çok
basitçe olmuş. Bunların dışında gerisi güzel. 😉
Çok basit olmuş. Buttonlardaki yazının rengi hiç uymamış.
Mav ve gri renk birbirine uyumlu renkler ama kırmızı çok
abartılmış gibi duruyor. Ayrıca yazılara verdiğin stil de çok
basitçe olmuş. Bunların dışında gerisi güzel. 😉
saolasın yorumların icin.Zaten yeni fontlar indircem.Bilgilendirdiğin için saol =)
Peki Hangi fontları önerirsin Menüler için?Yardımcı ol bakalım :p
10/6
10/6 ?
B
BlackLighT
⭐ 19y
çok güzel fikir 😎 😁 ?!!!!!!
ilk yapılan bir ürün için bence çok güzel yoksa eleştirmeye kalkarsak uuuu gereği yok yapacakların basit görsel kaliteni ve renk kullanımını geliştireceksin gerisi basit zati.
başarılarının devamını dilerim, kendini geliştirmek istiyorsan böyle reel'e aktaracağın işler yap ki özenesin.
başarılarının devamını dilerim, kendini geliştirmek istiyorsan böyle reel'e aktaracağın işler yap ki özenesin.
Haklısın abi geliştircez daha kendimizi daha ilk Photo Shopla yaptığm web sitesi=) Font konusunda yardımcı olabilcek 😄 Menülere hangi font uyar ?
böğğ 😄
Hadilanteeee xD birazda ögreniyim böğğğ görürsün :evil:
Sitenin dizaynını tamamen değiştiriyorum hadi bakalım nası olcak 1-2 gün icinde atarım beklerim yorumlarınızı tekrar :D
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Şimdi daha iyi olmuş . 😉
Başarılarının devamını dilerim..
Başarılarının devamını dilerim..
o intro paralı idi ya :? Kendi sitemize yapmıstır o intro yu biz normal ini aradım bulamadım.......
Teşekkür ediyorum ilkercim.Ayrıca |O²| arkadaşım siteyi biraz arastır.Benim actıgım konulardan birinde bunun cevabını bulabilirsin.İp ucu olarakta;Web Tasarımı ve Programcılık .Asp .Php. .Net C++ Kısmına bakabilirsin ?!!!!!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap