LvL 32 FuLL SOS Set ile Farm !!!
gaia serverda full sos lvl 32 charım var 0dan32ye kadar full sos itemlerle kastırdım şimdi artık sp farm yaptırmak istiyorum ve lvl 42ye kadar full farmed bir char olsun diyorum sizce bu charı nerede kastırabilirim en hızlı ve kolayca ?
yoksa direk lvl 64mü olayım en hızlısından ?
LvL 32 FuLL SOS Set ile Farm !!!
· 7 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
semerkandda pamirplateus yazının solunda üzeride sarı kagıtlar 40 lvl monsterlar var orda kastıra bilirsin 1 2 lvl daha sonra ujigi mujigi tavisyem
R
RoyalFlush
⭐ 19y
Yapacaksan onglar uygun.Biraz zorlanabilirsin ancak iyi sp verir.O da olmazssa taşkafa(hyeongcheon)lar iyidir 😉
En hızlı pfarm.
64 lv wizz + 24veya26 lv bir char+1ve10 lv arasında bir kaç char. 1 hafta sp kasarak belki de 80 lv e kadar ff olabilirsin.En mantıklı yol bu.bence 32 lv den 25 lv e düş, sonra farma başla.
64 lv wizz + 24veya26 lv bir char+1ve10 lv arasında bir kaç char. 1 hafta sp kasarak belki de 80 lv e kadar ff olabilirsin.En mantıklı yol bu.bence 32 lv den 25 lv e düş, sonra farma başla.
En deli spyi toplamak istiyosan o charı 29 lvle düşür ve Samarkand'daki kafasında sarı kağıt olan Angry Sungsunglarda kendini kastır..En iyi ve kolay sp kasılan yerdir tartışmasız..Gap 5-6 da bile bir mobdan gelen spyi görünce dudağın ucuklayabilir 😜
D
darksprits
⭐ 18y
Ong farm yapmadan char kasmak aptallıktır bence, onglarda 1 ayda yaptığım sp yi ( presiz vs ) lvl 80 blade charımla 2 ayda pre'yle 3 te birini bile yapamadım düşünün artık..
Bence botla onglarda kasmalısın.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Oceanus : 129 LVL Full int Wizard+cleric Full Set 14 d + 12 Weapon 14 d + 7 light armor SET! WTS Amanra SEVER ORİON FULL+FULL (+12) SET...TL İLE SATILIK. 84-88Lvl Fb Fmale Garm set ile 84-88Lvl Fb Male yda Fmale Pr Fiesta - 109 LvL - Warrior/Cleric Full Nova Full Farm TL 73 lvl çar sizin olsun üstü full ve çar full farm