Full int light fire cold nasil olur sizce pvp de felan?
Fre~cold~light
· 8 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Gayet sağlam bir char olur ama pvp'de iş yapmaz 😊
Def olarak cok saglam olur ama 2. Buıld lazım gerek stun gerek dusurme olsun karsdakını pasif bırakmak ıcın.
bu zamanda o nuker iş yapmaz s/s devam 😉
şu anda kastığım char
kasması çok zevkli seri de kasılıyo ama arkadaşların da dediği gibi pvp de çok iyi değil setinin çok iyi olması gerek 😊
kasması çok zevkli seri de kasılıyo ama arkadaşların da dediği gibi pvp de çok iyi değil setinin çok iyi olması gerek 😊
öyle yapacağına fire yada light yerine force aç..
başka sitelerde böyle bir örnek mevcut..
ama ben ss nuker derim ve setininde armor+ statları %41 üstü olmasını öneririm...
bende şimdi öyle bir char kasıyorum lwl 80 sadece sun itemi bulunan str charlara yatıyorum diğerleri başabaş..
başka sitelerde böyle bir örnek mevcut..
ama ben ss nuker derim ve setininde armor+ statları %41 üstü olmasını öneririm...
bende şimdi öyle bir char kasıyorum lwl 80 sadece sun itemi bulunan str charlara yatıyorum diğerleri başabaş..
anlamsız bi karakter olur bence en azından sword la yatır batır yapa bilir diyer türlü str charlar pek fazla sansın olmaz kardeşim ha illakı bu olur dersen
bi arkadas fire light yerine force demiş bence force kadar gereksiz bi sikil yok ve zehirleride %20 tutyor pek fazla bi şansın olmaz sana tavsiyem açcaksan hybird olsun sikleride el yakma fire light col aç
bi arkadas fire light yerine force demiş bence force kadar gereksiz bi sikil yok ve zehirleride %20 tutyor pek fazla bi şansın olmaz sana tavsiyem açcaksan hybird olsun sikleride el yakma fire light col aç
L
LifeinHeaven
⭐ 15y
Eline spear aldın mı wizzden farkı kalmaz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap