Icerige atla
Extraloob

Fransız ların tuhaf adeti

· 14 Yanıt · 5.1K görüntüleme
F
furious1 OP ⭐ 16y
The dreams filminde gördüm,Fransız lar gerçekten tuvalet yerine banyodaki lavobayamı işiyorlar? 😊

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
14 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Fransızlar bi değişik toplum zaten şaşırmam 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Onlarda taharet musluğu sistemi bir garip falan bir ilginçlikler vardı ama böyle bir şey duymadım ben 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Onlarda taharet musluğu sistemi bir garip falan bir ilginçlikler vardı ama böyle bir şey duymadım ben :D

+1 , bu güne kadar bende öyle bir şey duymadım , ki öyle bir şey olacağını da zannetmiyorum.
P
Prisoners ⭐ 18y
Ben duymadım böyle birşey ama geçen 2 fransızla beraber çay içtim ufacık çay bardağına 13 tane küp şeker attılar ?
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bu mesaj Prisoners rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben duymadım böyle birşey ama geçen 2 fransızla beraber çay içtim ufacık çay bardağına 13 tane küp şeker attılar ?

seker bedava diyedir, pinti herifler 😈
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Fransızlarının tuvalet konusunda en çok konuşulan özelliği totolarını yıkamamalarıdır. Lavaboya işeyeni duymamıştım. ^^
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Fransızlarının tuvalet konusunda en çok konuşulan özelliği totolarını yıkamamalarıdır. Lavaboya işeyeni duymamıştım. ^^

bu durum sadece Fransızlarda yok genel olarak Avrupada durum böyle

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[F New]Solo Gitarist
R
RoqA ⭐ 17y
evet lavaboya yapıyorlar, hatta lavaboya gidebilir miyim deriz tuvalet yerine bu da fransız özentiliği ile olmuştur
SubDue
SubDue ⭐ 17y
İsviçre'de tuvaletlerde çeşme yok fear1 Neredeyse 1 sene kaldım yinede alışamamıştım :!!&%&!
M
Mirage ⭐ 19y
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
evet lavaboya yapıyorlar, hatta lavaboya gidebilir miyim deriz tuvalet yerine bu da fransız özentiliği ile olmuştur

Hatta tabağını bitir lafı da onlardan geliyor.Tabakları buğdaydan oluyor çünkü.Başlamışken onu da yiyorlar.
.NET
.NET ⭐ 19y
yeme de yanında yat lafı da onlardan geliyor o kadar gözleri açmış ki yemeyip yataklarının yanına koyuyorlarmis

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[F New]Solo Gitarist
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Hatta tabakhaneye bok yetiştirmek sözüde oradan gelirdi, lavabo olamayan yerlerde tabakhaneye yapılırdı.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Hatta tak*larını camdan aşağı atıyorlarmış o yüzden topuklu ayakkabiyi icat etmişler

*bkz: inci sözlük

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: