Evet arkadaşlar herkezin merak ettiği White Knight (Beyaz Şovalye) 'ların çıkış noktalarını anlatmaya çalışacağım..
White Knight Level 20--> Tahminen 4 veya 5 tane aynı anda düşüyor ve bu 20 Level White Knight'lar herkesin bildiği Jangan'da Tiger Girl'ün düştüğü noktalara düşmektedir.
White Knight Level 24--> Level White Knight'lar ise herkesin bildiği Constantinople'de Cerberus'un düştüğü noktalara düşmektedir.
White Knight Level 30--> Level White Knight'lar ise herkesin bildiği Samarkand'da İvy'nin çıktığı Amphitheatre ve diğer spawn noktalarına düşmektedir.
White Knight Level 40--> Level White Knight'ları ise herkesin bildiği Downhang'da bulunan Tarim Basin yani Urichi'nin çıktığı noktalara düşmektedir.
White Knight Level 60--> Level White Knight'ları ise Hotan'daki Karakoram yani İsyutaru'nun düştüğü noktalara düşmektedir.
White Knight Level 80--> Level White Knight'ları ise Hotan'daki Taklamakan yani Lord Yarkan'ın düştüğü noktalara düşmektedir.
White Knight Level 90--> Level White Knight'leri ise Hotan'daki Roc Mountain dağına yani Demon Shaitan'ın düştüğü noktalara düşmektedir.
White Knight Level 100--> Level White Knighleri ise Jangan Cave'deki B4 odasında Medusa'nın giriş kapısı dahil North-South-East-West odalarına düşmektedir.
Umarım bol bol kesersiniz. Şimdiden herkese bol şans..
Elimden geldiği kadarıyla açıklamaya çalıştım umarım yardımcı olmuşumdur..
White Knight'ların Çıkış Noktaları
· 15 Yanıt · 42K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Kısadan Event başlamadan önceki Unique noktalarına düşüyor deseydin,ginede sağol.. 👴 👍
Açıklamalı anlatayım dedim. 🙄 Yorumun için sen sağol.
4veya 5de derken saat olarakmı saat olaraksa hepsi için aynımı? :)
Ayrıca captin'in oraya düşen 30Lv White Knight 40Lv degil gözümle gördüm 😊
4veya 5de derken saat olarakmı saat olaraksa hepsi için aynımı? :)
4 veya 5 tane aynı anda düşmektedir. Demişim orada. Bütün White Knight Unique'lerin de aynı bu.
ps:İvy'nin oraya düşen White Knight'lar 30 Level ise hemen değiştiriyorum.Uyarı için sağol.
zaman ile ilgili bişey yokmu ne zaman ne ara çıkar bunlar biri ekranda kestiğini gördüğümüzde farkediyoruz
daha neler gorcez 3 senedır kasıyom daha tg yı bılem gormedım bide vhıte knıgt cıkmıs:))
@badmadx malesef arkadaşım açıkcası orasını bende çözemedim daha, ama dediğin gibi baktın biri kesti bilki hepsi çıkmıştır 😆
@kaos77 😆 😆
@kaos77 😆 😆
tmm da bu ne zaman cıkıyo bunun bi saati varmı
Hayır belirli bir çıkış zamanları yok. :!!&%&!
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
var sağ üstteki event çubuğu dolunca çıkıyo hepsi
var sağ üstteki event çubuğu dolunca çıkıyo hepsi
sag usttekı event cubugu dolmadan cıktıgını gordum gecen oyundayken
iyi bir paylaşım thx
İnşallah herkes bol bol keser güzel bir çalışma bu Princess Miyene ve White Knight
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap