Merhaba Arkadaşlar . Ben Crossbowum. Bunun İçin EXTRALOOB adına bir çalışma yapmak istedim.
İşte Crossbowların Özellikleri
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
YORUM BEKLİYORUM 🙏
Silkroad - Weapon -Crossbow ların özellikleri (RESİMLİ)
· 5 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
A
altanyunus
⭐ 19y
😄 gereksiz bir calışma fikrimi sorarsan ama eline sağlık emek etmişsin tesekkürler
Kardeşim Gereksiz Çalışma Derken neyi kasediyosun ??
hem yeni paylaşım yapmaya başladım hemen süper bi çalışma koyamam gittikçe gelişeceğiz.
Belki Birilerinin işine yarar
hem yeni paylaşım yapmaya başladım hemen süper bi çalışma koyamam gittikçe gelişeceğiz.
Belki Birilerinin işine yarar
bunun linkini ver bari adamlar düzgünce okusunlar burdan bişey belli olmuyorki sadece exl nin reklamını koymuşsun fotolara
Neden yıkıcı yorumlar yerine yapıcı yorumlar yapmayı denemiyorsunuz ? Adam Joymax'teki verileri almış buraya koymuş.. Kötü mü etmiş ? Yeni başlayan beya ingilizce bilmeyen biri Silkroad sitesinde bunları bulabilir miydi ? Yardım etmeye çalışmış paylaşım yapmış. Basit bir konu veya değil.. Sonuçta Alıntı değil..
Çok teşekkür ederim paylaşım için.. İşine yarayabilir bazılarının. Sadece resimlerin boyutu biraz küçük olmuş 😊 Ama okunmayacak kadar değil.. Tekrar teşekkür ediyorum.
Çok teşekkür ederim paylaşım için.. İşine yarayabilir bazılarının. Sadece resimlerin boyutu biraz küçük olmuş 😊 Ama okunmayacak kadar değil.. Tekrar teşekkür ediyorum.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap