- Resim Silinmiş.
Resolution: Ekran çözünürlük değerinizdir. Set Brigtness: Ekran görüntü koyuluk/açıklığını ayarlar
Graphic Quality: Ekran görüntü kalitesini ayarlamızı sağlar Eğer alt kısımdaki değerler el ile değiştirilirse User Control yazar.
Shadow Detail: Gölgelendirme değerini ayarlar.
BackGround Draw Distance: Arkaplan çizim derinliği. Bu değeri yükselttikçe oyunda görüş alanınız genişler.
Character Draw Distance: Karakterlerin çizim derinliği
Water Reflection: Su yansıması (Kapalı olması performans arttırır)
Water Detail: Su detaylandırması
Bloom Effect: Dokulara extra efekt kazandırarak daha gerçekçi görünmeleri sağlanır. Yalnız ekran kartı güçlü olmayanların kapatması şiddetle önerilir.
Lens Flare: Güneş ışığı gibi efektlerin kullanılmasını sağlar. Oyunda gözünüze güneş vuruyorsa kapatabilirsiniz.
Not: Eğer düşük konfigurasyonlu bir bilgisayarda oynuyorsanız bu bölümde bulunan ayarları mümkün olduğu kadar düşük seviyelere getirmeniz yararınıza olacaktır.
- Resim Silinmiş.
Set Background Volume:Oyun arkaplan müziğini düzenler. Kapatmak için Remove seçilir.
Set FX Volume:Oyun Efekt seslerini düzenler. Kapatmak için Remove seçilir
Set Background Volume:Oyun Ortam Seslerini düzenler.Kapatmak için Remove Secilir
- Resim Silinmiş.
Free Camera:Oynarken Farenin Sağ tuşunu kullanarak ekranı istediğimiz şekilde döndürebildiğimiz seçenektir.
The Third Person Camera:Oynarken, karakterimizi 3 ncü şahıs modunda arkadan takip ederek oynadığımız seçenektir.
Quarterview Camera:Ekranın sabit bir açıda durduğu, yukarı ve aşağı doğru oynatamadığımız seçenektir.
ps=resimleri upload ettiğim sitede bir sorun cıktı bu yüzden son 2 sini veremeyeceğim
Silkroad Online Options - Ayarlar(Resimli)
· 6 Yanıt · 7.2K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
Olm Ne yaptın Sen
Gönderdiklerinin Neredeyse Hepsi
Verildi Yarısını Ben koymusutm Yarısıda
Var zaten Dikkattt Wink
Gönderdiklerinin Neredeyse Hepsi
Verildi Yarısını Ben koymusutm Yarısıda
Var zaten Dikkattt Wink
ben arama yapmadan koydum bunları ayrıca onları görmeyen arkadaslar olabilir ellerinin altında hazır bulunsun 1 tane daha extraokk Wink
CnmCım Benim İçin Birsey Farketmez Wink
CnmCım Benim İçin Birsey Farketmez Wink
ok sorun olmaz o zman mucX
Paylaşım İçin Teşekkürler extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap